حجتالاسلام عسکری: انقلاب کودتا و تغییر رژیم نیست بلکه تحول مردم جامعه است/ مظلومیت آیتالله هاشمی به مراتب بیش از بهشتی بود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین علی عسکری، معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم اربعین ارتحال آیتالله هاشمی که در واحد یادگار امام برگزار شد، ضمن گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، گفت: «سی و هشت سال از انقلاب اسلامی میگذرد، اگر انقلاب مورد تحلیل واقعی قرار بگیرد اولین سوالی که پیش میآید این است که عامل اصلی و ماندگاری انقلاب چیست.»
او در ادامه افزود: «انقلاب کودتا نیست، تغییر رژیم نیست بلکه تغییر و تحول مردم جامعه است. عامل انقلاب نه قدرت سیاسی، نه قدرت نظامی و نه اقتصادی است بلکه عامل مهم آن تفکر و اندیشه است. تحول در درون مایههای فکری و دادههای قلبی و باور مردم است که میتواند در وقوع انقلاب نقش آفرین باشد.»
عسکری گفت: «اولین اقدام امام که به بار نشست تربیت فکری جمعی از یارانش بود، آنها موارد مربوط به تولید فکری امام و اندیشه ورزی ایشان را توانستند بومی سازی کرده و به مردم منتقل کنند. در نتیجه انقلاب و بعثتی در میان مردم ایران پدید آمد.»
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره آیتالله هاشمی و نقش ایشان در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، افزود: «آیتالله هاشمی فرزند فکری امام(ره)، از همان ابتدای مبارزات انقلاب با جریان تحجر و با کسانی که مذهب فردی را به جامعه میدمیدند مبارزه کرد و به نماد تفکر مبارزاتی انقلاب اسلامی تبدیل شد.»
او به نقش آیتالله هاشمی در مبارزه با جریانهای انحرافی فکری و مذهبی و جلوگیری از ورود آنها به ساختار نظام جمهوری اسلامی، اشاره کرد و افزود: «انقلاب اسلامی یک جریان مبارز و بالنده است که حتی پس از رحلت امام خمینی(ره) با وجود شاگردان امام مانند مقام معظم رهبری و آیتالله هاشمی توانست به راه خود ادامه دهد.»
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «مظلومیت آیتالله هاشمی به مراتب بیش از سایر یاران امام همچون شهید بهشتی بود. آثار قلمی او در بیان خاطراتش، در بحث سرگذشت فلسطین و زندگینامه امیرکبیر و ... نشان دهنده آن است که آقای هاشمی نماد یک تفکر توسعه گرایانه و کارآمد در زنجیره نظام جمهوری اسلامی است.»
او در ادامه به نقش آیتالله هاشمی در توسعه آموزش عالی در ایران اشاره کرد و گفت: «اگر امیرکبیر یک دارالفنون تاسیس کرد، آقای هاشمی 400 دارالفنون در سراسر ایران تاسیس کرد. عشقشان به دارالفنونها عجیب است، ایشان دانشگاهی را تاسیس کرده که نمونه آن هیچ کجای جهان وجود ندارد. ایشان زمانی دانشگاه آزاد اسلامی را تاسیس کرد که فرمانده جنگ بود.»
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «توسعه تحصیلات تکمیلی توسط دانشگاهها یکی از مطالبات مقام معظم رهبری است، اگر دقت کنید متوجه میشوید که دانشگاه آزاد اسلامی چه نقش مهم و سهم بالای در این باره داشته به طوری که 54 درصد از تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد.»
عسکری همچنین به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه فعالیتهای اقتصاد دانش بنیان اشاره کرد و گفت: «کدام نهاد یا دانشگاه از نوع مردم بنیان را سراغ دارید که تا این اندازه پرچمدار اقتصاد دانش بنیان باشد، در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی دارای 107 مرکز رشد است که در آنها حدود هزار هسته فناور و شرکت دانش بنیان مستقر شده است.»
او در پایان افزود: «تاکید آیتالله هاشمی این بود که باید مردم به تولیدات داخلی اهمیت دهند و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی نیز باید ایده بپرود و آنها را به محصول تبدیل کند. ایشان معتقد بودند آمار بیکاری و اشتغال با این قضیه حل میشود.»
انتهای پیام/