جانشین فرمانده کل ارتش: از دشمنی که از در صلح و دوستی وارد شده باید پرهیز کرد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از ایسنا، امیر احمدرضا پوردستان جانشین فرمانده کل ارتش در همایش بررسی تحولات سیاسی منطقه غرب آسیا که با حضور جمعی از فرماندهان، روحانیون و مسئولان ارتش در سازمان عقیدتی سیاسی آجا برگزار شد، با بیان اینکه «از دشمنی که از در صلح و دوستی وارد شده باید پرهیز کرد، زیرا میخواهد غفلت ایجاد کند»، اظهار کرد: امیرالمومنین (ع) میفرمایند باید از دشمن پرهیز کرد به ویژه دشمنی که از در صلح و دوستی درمیآید اما با انواع فشار سعی میکند غفلت ایجاد کرده و به هدف اصلی خود برسد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه دشمن در هر شرایطی دشمن است، افزود: باید نسبت به دشمنان خوشگمانی نداشت و با هوشیاری کامل مراقب اعمال و رفتار او بود.
پوردستان با تحلیل شرایط منطقه پس از فروپاشی بلوک کمونیسم و پایان دوران جنگ سرد گفت: پس از پایان این دوره، آمریکا خود را بعنوان تنها ابر قدرت معرفی کرد و این در حالی بود که جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه مقابل بلوک شرق و غرب ایستاده و الگوی جدیدی را مطرح نمود.
جانشین فرمانده کل ارتش ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران باعث شد تکتازی و ادعای ابرقدرتی آمریکا زیر سوال رفته و ابهت پوشالی آن مورد چالش قرار بگیرد. آمریکاییها برای اثبات قدرت خود دست به کارهایی، از جمله تعریف نظم نوین جهانی زدند و در این نظم نوین خود را کدخدا نامیدند. یکی دیگر از اقدامات آمریکا قدرتنمایی از طریق رسانههای جهانی و هالیوود بود که در چارچوب ادعای رهبری جهانی آمریکا قرار داشت.
پوردستان همچنین اشاره کرد: در شرایطی که آمریکا از خود یک قدرت بلامنازع ساخته بود قدرتهای نوظهور دیگری از جمله اروپا، چین، روسیه و کرهشمالی قد علم کردند. اما آن چه که بیش از همه موجب نگرانی آمریکا شد قدرت جهان اسلام که از وحدت شیعه و سنی به وجود میآمد بود که به زعم آمریکاییها خطرناکترین قدرت نوظهور به حساب میآمد.
جانشین فرمانده کل ارتش خاطر نشان کرد: آمریکا برای جلوگیری از شکلگیری بلوکهای قدرت در منطقه غرب آسیا به این نتیجه رسید که خودش مستقیماً وارد منطقه شود، لذا حادثه مشکوک ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ را به وجود آورد.
پوردستان افزود: بعد از حادثه ۱۱ سپتامبر، آمریکا راهبرد جنگ پیشدستانه را طراحی کرد و با این راهبرد وارد منطقه غرب آسیا شد. هدف او نیز ظاهراً مقابله با تروریسم بود اما هدف پنهان آمریکا تسلط بر منابع انرژی غرب آسیا و جلوگیری از شکلگیری قدرتی به نام اسلام بود.
وی گفت: مطلبی که همواره باید مدنظر قرار بگیرد این است که آمریکا به قصد سرکوب اسلام واقعی و جمهوری اسلامی ایران وارد منطقه ما شده بود تا مانع شکلگیری قدرت اسلام در منطقه و جهان شود. اما مولفههای قدرت در کشور ما از جمله رهبر فرزانه، خردمند و دشمنشناس، ملت ولایتمدار و نیز نیروهای مسلح آماده مانع از تحقق اهداف آمریکاییها شد.
جانشین فرمانده کل ارتش در ادامه به یکی دیگر از طرحهای آمریکا به نام خاورمیانه بزرگ اشاره کرد و افزود: بر اساس این طرح قومیتهای مختلف به هم وصل شده و از سیطره دولتهای مرکزیشان خارج میشدند. هدف از این طرح نیز تجزیه کشورهای منطقه بود.
پوردستان اصلیترین هدف آمریکا از طرح خاورمیانه بزرگ را تامین امنیت رژیم غاصب صهیونیستی و فراموشی مساله فلسطین عنوان و اظهار کرد: ایجاد یک الگوی مشترک براساس طرحهای مدنظر آمریکا و در واقع ایجاد یک دهکده جهانی از دیگر اهداف آمریکا در طرح خاورمیانه بزرگ بود. ممانعت از شکلگیری کشورهای قدرتمند در منطقه غرب آسیا نیز هدف چهارم آمریکا در این راستا بود.
وی تاکید کرد: با توجه به مشکلات پیش روی این طرح، آمریکا راهبرد جدید مذهب علیه مذهب را اجرا نمود و با خارج شدن از منطقه، مسلمانان را به جان هم انداخت در حالی که عملکرد این گروهها اهداف واسطهای برای تحقق هدف اصلی آمریکاییها در جهت ممانعت از شکلگیری قدرت نوظهوری به نام جهان اسلام در منطقه بود.
جانشین فرمانده کل ارتش در پایان گفت: مطمئناً یکی از بازیگران اصلی منطقه غرب آسیا جمهوری اسلامی ایران است که بدون نظر این کشور هیچ حرکتی در منطقه انجام نمیشود اما باید بدانیم دشمنی آمریکا با ما یک دشمنی ماهوی و ریشهدار است که با عوض شدن رئیسجمهور آمریکا تغییری در این دشمنی ایجاد نخواهد شد.
انتهای پیام/