صادرات 34 میلیون دلاری صنایعدستی استان کرمانشاه
وی پیشرفت های کنونی را زائیده تفکر هنرمندان دانست و افزود: به گواه تاریخ کرمانشاه مهد تولید صنایع دستی است.
رئیس مجمع هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی استان کرمانشاه تصریح داشت: صنایع دستی با وجود مزیتهایی که دارد مورد بی مهری واقع شده در حالی که کشور های چین و هندوستان از صنایع دستی ارتزاق می کنند.
وی ایران را دومین تولید کننده صنایع دستی در دنیا معرفی کرد و گفت: تنوع و گستردگی صنایع دستی در ایران تا جایی است که 260 نوع صنایع دستی در کشور وجود دارد و در استان کرمانشاه نیز 60 رشته صنایع دستی فعال است که ظرفیت و پتانسیلی مناسب برای جذب سرمایه گذاران به شمار می رود.
ناصری تاکید کرد: صنعتگران استان کرمانشاه از متریال و مواد اولیه بومی برای تولید آثار خود استفاده می کنند که اقتصاد خانواده ها را در نظر می گیرد، تولید آثار صنایع دستی نیازی به کارگاه ندارد.
وی اضافه کرد: در کرمانشاه 98 نشان ملی و 10 نشان بین المللی صنایع دستی وجود دارد و در 7 رشته نیز استاندارد سازی داریم.
رئیس مجمع هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی استان کرمانشاه از صادرات 34 میلیون دلاری صنایع دستی از استان کرمانشاه طی سال گذشته خبرداد و افزود: بیشترین این صادرات شامل ارغوان، گلیم، گیوه و احجام چوبی بوده است.
وی با اشاره به صادرات سالانه 10 هزار جفت گیوه از استان کرمانشاه به خارج خصوصا به سلیمانیه عراق، بیان داشت: گلیم اولین زیرانداز و پوشش خانگی در استان کرمانشاه با تولید سالانه 5 هزار متر مربع است که دارای ثبات رنگ، ماندگاری بالا، تنوع نقوش، زودبازده و سریع البافت است که نشان ملی آن را در 2 آذرماه سالجاری دریافت کردیم.
ناصری در پایان وجود انسجام سازمانی و یکپارچگی در بین سازمان ها و دستگاه های استان را از مزیت هایی دانست که سرمایه گذاران را به سرمایه گذاری در استان تشویق می کند.
انتهای پیام/