دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 آذر 1395 - 15:50

صادرات 34 میلیون دلاری صنایع‌دستی استان کرمانشاه

رئیس مجمع هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی استان کرمانشاه از صادرات 34 میلیون دلاری صنایع دستی از استان کرمانشاه طی سال گذشته خبر داد.
کد خبر : 142629
به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، فیروز ناصری در همایش «توانمندی‌های تولیدی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمانشاه» که با حضور میرشجاعیان معاون وزیر اقتصاد و دارائی، هئیت تجاری کشور عراق، رازانی استاندار کرمانشاه، سفرا و نمایندگان کشورهای هندوستان، افغانستان، پاکستان و جمعی از مدیران دستگاه ها و مسئولین استانی در اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزارشد، با اشاره به اینکه استان کرمانشاه به گواه آثار تاریخی و گنج دره هرسین زیستگاه اولیه بشریت بوده است، اظهارداشت: صنایع دستی استان کرمانشاه قدمتی به تاریخ تمدن بشریت دارد.

وی پیشرفت های کنونی را زائیده تفکر هنرمندان دانست و افزود: به گواه تاریخ کرمانشاه مهد تولید صنایع دستی است.


رئیس مجمع هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی استان کرمانشاه تصریح داشت: صنایع دستی با وجود مزیت‌هایی که دارد مورد بی مهری واقع شده در حالی که کشور های چین و هندوستان از صنایع دستی ارتزاق می کنند.


وی ایران را دومین تولید کننده صنایع دستی در دنیا معرفی کرد و گفت: تنوع و گستردگی صنایع دستی در ایران تا جایی است که 260 نوع صنایع دستی در کشور وجود دارد و در استان کرمانشاه نیز 60 رشته صنایع دستی فعال است که ظرفیت و پتانسیلی مناسب برای جذب سرمایه گذاران به شمار می رود.


ناصری تاکید کرد: صنعتگران استان کرمانشاه از متریال و مواد اولیه بومی برای تولید آثار خود استفاده می کنند که اقتصاد خانواده ها را در نظر می گیرد، تولید آثار صنایع دستی نیازی به کارگاه ندارد.


وی اضافه کرد: در کرمانشاه 98 نشان ملی و 10 نشان بین المللی صنایع دستی وجود دارد و در 7 رشته نیز استاندارد سازی داریم.


رئیس مجمع هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی استان کرمانشاه از صادرات 34 میلیون دلاری صنایع دستی از استان کرمانشاه طی سال گذشته خبرداد و افزود: بیشترین این صادرات شامل ارغوان، گلیم، گیوه و احجام چوبی بوده است.


وی با اشاره به صادرات سالانه 10 هزار جفت گیوه از استان کرمانشاه به خارج خصوصا به سلیمانیه عراق، بیان داشت: گلیم اولین زیرانداز و پوشش خانگی در استان کرمانشاه با تولید سالانه 5 هزار متر مربع است که دارای ثبات رنگ، ماندگاری بالا، تنوع نقوش، زودبازده و سریع البافت است که نشان ملی آن را در 2 آذرماه سالجاری دریافت کردیم.


ناصری در پایان وجود انسجام سازمانی و یکپارچگی در بین سازمان ها و دستگاه های استان را از مزیت هایی دانست که سرمایه گذاران را به سرمایه گذاری در استان تشویق می کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب