معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی: دانشگاه نماد آزاداندیشی و استقلالطلبی جامعه است
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجتالاسلام علی عسکری در این مراسم با اشاره به آیه لا تَرکَنوُا اِلَی الَذینَ ظَلَمُوا فَتَمسَکُمُ النّار (تکیهگاه خودتان را ظالمان قرار ندهید که آتش خدا شما را در برخواهد گرفت) گفت: «با درود و سلام خدا بر شهیدان حق و آزادی و امام شهیدان. دانشگاه پایگاه پرتحرکی از نیروهای فکری و انسانی است که حرکت آفرین و تعیینکننده است. نخبگان دانشگاهی اعم از استاد و دانشجو مایه امید جامعه محسوب میشوند و دانشگاه نماد آزاداندیشی و استقلالطلبی جامعه است. به طوری که در ایران دانشگاه چشمه فیاض انقلاب و سیرابکننده نهالی است که از خون شهیدان برخاسته و بارور شده است.»
او افزود: «همه میدانیم قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) یکی از پرآشوبترین مراکز برعلیه قدرتهای استکباری و رژیم طاغوتی شاه دانشگاهها بودند. مراکز روشنگر و حرکتآفرینی که مجموعههای دانشجویی آن شعله انقلاب را با نثار خون در دل مردم برافراشته ساخت و از سرکوب دژخیمان شاه ترسی بر دل نداشت. اتفاق پیش آمده در شانزده آذر 1332 در دانشگاه تهران و شهادت دانشجویان عزیز در آن روز سند روشنی بر این مطلب است.»
عسکری گفت: «روزی که دانشگاه در اشغال نظامیان شاه و مزدوران آمریکا قرار داشت و آمریکا سردمدار ظلم و جنایت در کنار انگلیس شناخته میشد و این دانشجویان آزادیخواه و مبارز بودند که پیشگامان رهایی ملت مظلوم ایران محسوب میشدند. شهادت جوانان دانشجو در آن روز سرآغاز مبارزه برای نجات از ظلم آمریکا و طاغوت بود مبارزهای که شکل سازمان یافته به خود گرفت و بعدها با رهبری امام خمینی (ره) باعث پیروزی ملت بر آمریکا و شاه شد.»
او افزود: «در اینکه دانشگاه انقلاب عامل رویش انقلاب و به ثمر نشستن آن است کسی شک ندارد و تاریخ گواه این حقیقت است که در آن روزهای سخت و طاقتفرسا برای ملت ایران، بودند در دانشگاه انسانهایی آزاد و اندیشمند و آگاهیبخشی که دردهای جامعه را خوب میشناختند و بینش مبارزاتی آنها برای ملت تعیین کننده بود. به همین دلیل است که 16 آذر روز دانشجو نامیده شده است و دور هم جمع شدهایم تا یاد شهیدان پیشگام در رهایی ملت را گرامی بداریم زیرا که اگر نبودند آنان، چه بسا زنجیر اسارت طاغوت و آمریکا امروز بیش از گذشته بر دست و پای ملت ایران و مظلومان جامعه سنگینی میکرد.»
نماینده پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «مطلب جالب توجه دیگر این است که در کنار تجلیل و تکریم از شهیدان دانشجو ما باید یاد و خاطره ارزشمند امام راحل(ره) را هم در دلهایمان زنده بداریم. امامی که انرژی جوانان را شناخت و توانست از وجود آنان به عنوان یک سرمایه و موهبت الهی استفاده کند و قدردان واقعی وجود آنان باشد. امامی که اعتماد به قشر دانشجو و جوانان را در اولویت و راهبرد کاری خود قرار داد و آنان را منحرف، بیدین و لامذهب خطاب نمیکرد و برای افکار و اندیشههای جوانان و احساسهای جوانانه آنها ارزش و احترام قائل بود.»
او افزود: «امامی که در قلب و روح با محبت جوانان و دانشجویان قرار داشت و آنان را چنان مجذوب شخصیت خود ساخته بود که در راهش جانفشانی کردند. در این رابطه همه میدانیم که عطوفت و مهربانی امام(ره) از یک سو، صداقت و سادهزیستی ایشان از سوی دیگر باعث التزام علمی جوانان به خط و راه او شده بود. التزام عملی و دلدادگی مخصوصی که بهترین رابطه معنوی بین آنها و امام(ره) را نشان میداد و نقش دانشگاه و دانشجویان در پیروزی و استمرار انقلاب را در اذهان تصویر میکرد.»
عسکری گفت: «اقدام و عملی که مطالبه او به عنوان بسیج ملی جوانان در برابر قدرتها را به عنوان خواسته به حق رهبری، عینیت بخشید و انقلاب و ماندگاری آن را تضمین کرد. آن یار سفر کرده و عاشق هشداری هم در این رابطه به مسئولان نظام اسلامی داده است. که در مصاف با دشمن بی آبرو و فاقد تعهدی به مثل آمریکا، امروز بیشتر از هر زمان دیگر لازم است مسئولان به این پیام اندیشه کنند و آن را راه علاج برای مقابله با دشمن بدانند. امام (ره) فرمود: من دست یکایک شما پیشگامان رهایی را میبوسم و میدانم که اگر مسئولان نظام اسلامی از شما غافل شوند، به آتش دوزخ الهی خواهند سوخت. بار دیگرتأکید میکنم که غفلت از ایجاد ارتش بیست میلیونی، سقوط در دام دو ابرقدرت جهانی را به دنبال خواهد داشت. من از همه بسیجیان خصوصاً از فرماندهان عزیز آن تشکر میکنم و از دعای خیر برای این فرزندان با وفای اسلام غفلت نخواهم نمود.»
انتهای پیام/