دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیرعلمی یازدهمین کنگره سالانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران:

شاخص سلامت دهان و دندان ایران نسبت به کشورهای خاورمیانه مطلوب است

دبیرعلمی یازدهمین کنگره سالانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت: وضعیت شاخص سلامت دهان و دندان (DMF) که شامل تعداد دندان‌های پوسیده، کشیده شده و پرشده است در ایران نسبت به کشورهای خاورمیانه مطلوب‌تر است.
کد خبر : 139263

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر پارسا آتش رزم، متخصص پروتزهای دندانی با اعلام خبر برگزاری یازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران از 21 تا 24 دی در سالن همایش‌های برج میلاد، افزود: برای بالا بردن شاخص سلامت در حوزه‌های مختلف پزشکی، باید اصل پیشگیری در سیاست‌های کلان، مورد توجه جدی قرار گیرد.


وی به شاخص سلامت دهان و دندان (DMF) که شامل تعداد دندان‌های پوسیده، کشیده شده و پرشده است اشاره کرد و گفت: این شاخص در کشور ما نسبت به کشورهای خاورمیانه مطلوب‌تر است، اما با تمرکز بر سیاست‌های پیشگیری و توسعه آن در جامعه، مدارس و دانشگاه‌ها باید میزان آن را کاهش داد.


آتش رزم اظهار کرد: پوسیدگی‌های دندانی یک بحث اجتماعی- اقتصادی است، بنابراین اگر بتوانیم فرهنگ بهداشت دهان و دندان را در جامعه تقویت کنیم تا ملکه ذهن افراد شود، می‌توان به میزان قابل توجهی پوسیدگی‌های دندانی را کاهش داد.


وی افزود : همچنین اگر میزان فلوراید آب به میزانی برسد که به حفظ ساختار دندان‌ها کمک کند، می‌تواند در کاهش میزان پوسیدگی‌ها موثر باشد.


دبیر علمی یازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی محور اصلی کنگره امسال را «دندانپزشکی دیجیتال» عنوان کرد و گفت: با توجه به پیشرفت علم دندانپزشکی، امسال دندانپزشکی دیجیتال به معنی استفاده از تکنولوژی دیجیتال در حوزه دندانپزشکی به عنوان موضوع اصلی کنگره تعیین شده است.


وی افزود: رشته‌های مختلف دندانپزشکی مانند پروتزهای دندانی، دندانپزشکی ترمیمی، رادیولوژیوی و لیزر تحت تاثیر این تکنولوژی قرار گرفته و روز به روز گسترش بیشتری می‌یابد.


آتش رزم اظهار کرد: بنابراین در این کنگره تلاش می‌شود متخصص ان رشته های مختلف حوزه دندانپزشکی بویژه همکاران دندانپزشک عمومی با اصول، کارایی و محدودیت‌های دندانپزشکی دیجیتال، فناوری‌ها و کارآیی‌های آن بیشتر از پیش آشنا شوند.


دبیرعلمی یازدهمین دوره کنگره دندانپزشکان عمومی ادامه داد: هرچه دانش و آگاهی دندانپزشکان درمورد علوم جدید این حوزه که به سرعت رو به گسترش است، افزایش یابد، درتشخیص و درمان بیماری‌های حوزه دهان و دندان دقیق‌تر و کاهش عوارض آن موفق‌تر عمل خواهندکرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب