مذاکره با اروپاییها برای ایجاد هاب پتروشیمی/ دانش فنی هلند، آلمان و فرانسه در راه پتروشیمی ایران
سید رحیم شریف موسوی، مدیرعامل پتروشیمی مارون در گفتگو با خبرنگار اقتصادی آنا با بیان این مطلب، ادامه داد: همچنین با پیگیریهای صورت گرفته از وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی در تلاشیم تا مجوزهای خوراک و مسائل از این دست را نیز حل کنیم.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم با اجرای هاب پتروشیمی، میزان تولید سالانه خود که در حال حاضر حدود 1.8 میلیون تن است را در سال 2024 به 8 میلیون تن برسانیم.
شریف موسوی درمورد طرح های پایین دستی این پتروشیمی نیز گفت:در کامپاندینگ امیدواریم امسال به تولید برسیم و سال آینده ظرفیت 60 هزار تنی آن تکمیل شود.
وی افزود: یک شرکت آمیزه های پلیمری با مشارکت بخش خصوصی به نسبت 40 درصد بخش خصوصی و 60 درصد پتروشیمی مارون تاسیس شده و در تلاش برای برای نسب و راه اندازی ماشین آلاتش هستیم که امیدواریم امسال به تولید برسد.
مدیرعامل پتروشیمی مارون افزود: مذاکراتی نیز با شرکت های خارجی برای دانش فنی، فاینانس و لایسنس این طرح وارد مذاکره شده ایم که هنوز نهایی نشده است.
وی کشورهای طرف مذاکره را شامل، هلند، آلمان و فرانسه دانست.
شریف موسوی سهم صادراتی این شرکت را 30 تا 40 درصد دانست و گفت: چین و ترکیه اصلی ترین بازار صادراتی ما به شمار میروند که البته بعد از برجام کشورهای اروپایی مانند ایتالیا و آلمان نیز به جمع مشتریان ما اضافه شده اند.
وی در خصوص قیمت خوراک واحدهای پتروشیمی نیز گفت: اگر بخواهیم با دنیا رقابت کنیم با قیمتهای خوراک به مشکل بر خواهیم خورد.
مدیرعامل پتروشیمی مارون در پایان گفت: اگر قیمت منطقهای و کارشناسی لحاظ نشود و شرایط رقابت با رقبای مهم دنیا وجود نداشته باشد، کار ما در بازارهای جهانی سخت خواهد بود.
انتهای پیام/