انتشار نشریات دانشجویی 4 برابر شده است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از ایسکانیوز، دکتر حبیب اسماعیلی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «معتقدم هر فردی که میل به نوشتن در نشریههای دانشجویی دارد باید حرمت قلم را حفظ کند.»
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی بر این موضوع که باید در همه مراحل انتشار نشریههای دانشجویی به قانون رجوع شود تاکید کرد و گفت: «در دانشگاه آزاد اسلامی در سه ساله اخیر با اجرای مصوبه 540 شورای عالی انقلاب فرهنگی نشریههای دانشجویی امکان رشد و نمو پیدا کردند. در عمل، نشریههای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریت اخیر دانشگاه از 100 به 400 عنوان رسیده است. البته آمار کل نشریهها از 600 عنوان بیشتر است که حدود 200 عنوان آن از سوی نهادهای اداری منتشر میشود. به عبارتی دیگر در این دوره آمار نشریههای دانشجویی حدود 4 برابر رشد داشته است. بنده معتقدم هر آدمی با هر گرایشی میل به نوشتن پیدا کرد باید حرمت قلم را حفظ کند و این اصل بنیادین اخلاق رسانهای است.»
او درباره تفاهمنامهای که بین دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امضا شد، گفت: «یکی از بندهای این تفاهمنامه برای استفاده وزارت فرهنگ از سالنهای دانشگاه آزاد اسلامی است که بر اساس آن وزارت فرهنگ میتواند برای نمایش فیلمهای سینمایی از این سالنها استفاده کند.»
اسماعیلی ادامه داد: «یکی از سیاستهای معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده بهینه از امکانات دانشگاههاست. استفاده از سالنهای اجتماعات و برخورداری مردم آن منطقه از آن همانند سینما در شمار خدمات فرهنگی دانشگاههاست.در واقع تفاهمنامه به این شکل است که در حرکتی مشترک بین وزارت ارشاد و دانشگاه آزاد اسلامی، تعدادی از سالنهای آمفیتئاتر دانشگاه تجهیز میشود و فیلمهایی که مجوز فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارند در سالنهای دانشگاه به نمایش در میآیند.»
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «در این طرح دانشگاه آزاد اسلامی بخشی از خدمات خود را به عرصه فرهنگی عمومی ارائه میدهد و برای اجرایی شدن این تفاهمنامه به حدود 40 واحد دانشگاهی فرمی فرستاده شده تا در آن مشخصات سالن که شامل تعداد صندلی و ابعاد پرده سالن است و... را مشخص کنند.»
او درباره هزینه تجهیز سالنها، گفت: «وزارت ارشاد و دانشگاه آزاد اسلامی با هم برای تجهیز سالنها اقدام میکنند زیرا جزو مصوبات وزارت فرهنگ است که تعداد سالنهای سینما را گسترش دهد و دانشگاه هم طبیعتا هزینهای را برای تجهیز سالنها صرف میکند.»
اسماعیلی درباره کم شدن فعالیت دانشجویان دانشکده «هنر و معماری» در سالهای اخیر، گفت: «واقعیت این است که فرهنگ و هنر این سرزمین مشکلات متعددی را تجربه کرده است. بسیاری از فعالیتهای هنری رو به کاهش گذاشته بودند، اما با حال جشنواره تئاتر در مشهد برگزار شد که دانشجویان تئاتر و غیرتئاتر در آن حضور داشتند، یکی از اولویتهای ما حمایت از کانونهای دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه کانون تئاتر است.»
او در پایان گفت: «امروز در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی ترکیب جمعیت دانشجویی در بخش تحصیلات تکمیلی رو به فزونی گذارده است و از سوی دیگر به دلیل گسترش حوزه نفوذ جهان مجازی در بین دانشگاهیان تغییرات جدی پدید آمده است. با این تغییرات بسیاری از روشهای قبلی فعالیت فرهنگی ناکارآمد شده است به همین گسترش فعالیت در جهان مجازی به ویژه در زمینه جشنوارهها و مسابقات مجازی به عنوان یک راهبرد آیندهنگرانه توجه شده است که امیدواریم در چارچوب سیاستهای کلان در این عرصه با سربلندی به ایدههای نو و خلاق جامه عمل پوشیم.»
انتهای پیام/