در تور مجازی موزه تاریخ طبیعی لندن و گوگل، فسیلها زنده شدند + ویدئو
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از دیلیمیل، گوگل با همکاری موزههای تاریخ طبیعی لندن و برلین در نظر دارند یک تور مجازی برای علاقهمندان به جانوران به راه بیندازد. در این طرح، استفاده از عکسهای داخلی موزههای معروف به علاقهمندان امکان میدهد که از داخل منزل در تور مجازی گردشگری شرکت کنند و از مشاهده تصاویر لذت ببرند.
در این 9 نمایشگاه مجازی، فسیلهایی از جانوران مختلف منقرض شده از جمله فسیل یافتشده «تیرکس»، ماموتهای منقرضشده و جمجمه نهنگهای دریایی قطب شمال یا «تک شاخ دریایی» به نمایش گذاشته شده است.
(این تصویر غولزرافه متعلق به دوران ژوراسیک در موزه تاریخ طبیعی برلین است)
بازدیدکنندگان مجازی این نمایشگاه میتوانند از هدستهای واقعیت مجازی گوگل برای مشاهده ویدئوهای 360 درجهای یوتیوب استفاده کنند.
رؤسای موزه امیدوارند که این نمایشگاههای دیجیتالی افراد را نسبت به بازدید از موزههای تاریخ طبیعی علاقمند کند. هدف از برگزاری این نمایشگاههای مجازی، تغییر تفکر مردم درباره حیات وحش و دنیای طبیعی است زیرا درک بهتر از زمان گذشته و حال به شکلگیری آینده کمک خواهد کرد.
همکاری سازمان هنر و فرهنگ گوگل با موزههای تاریخ طبیعی به الهام گرفتن نسل بعدی دانشمندان کمک میکند و نیز با کمک فناوری دیجیتال، دید علمی تازهای از مجموعه به نمایش درآمده در اختیار آنها قرار میدهد.
یکی از تجربههای واقعیت مجازی، بازدید از سالن فسیل خزنده دریایی این موزه بود که بازدیدکنندگان میتوانند یک دایناسور دریایی موسوم به Rhomaleosaurus را مشاهده کنند که به زندگی بازگشته و در راهروهای موزه در حال شنا کردن است. این خزنده دریایی حدود 180 میلیون سال پیش زندگی میکرد.
دایناسور دریایی موسوم به Rhomaleosaurus
بازدیدکنندگان میتواند ماهیچهها، نوع حرکت و بافت پوستی این خزنده را مشاهده کنند و اطلاعاتی را درباره نحوه زندگی آن بهدست آورند. این هیولای دریایی با کمک دانشمندان موزه تاریخ طبیعی بازسازی شده است. آنها از فناوری گیگاپیکسل برای تهیه تصاویری با رزولوشن بالا استفاده کردهاند.
سقف این نمایشگاه مجازی با 162 تابلو تزئین شده که گیاهانی از سراسر دنیا در آن به نمایش درمیآید. در قسمتی از موزه برلین هم دیواری تعبیه شده که تنوع زیستی را نمایش میدهد.
در زمان نصب، حدود 3000 گونه مونتاژ شده از حیوانات ماقبل تاریخ به معرض نمایش درآمده است که بخشی از گونههای شناخته شدهای را دربرمیگیرند که زمانی روی کره زمین زندگی میکردند. تاکنون حدود 1/8 میلیون گونه جانوری و گیاهی به طور ویژه تشریح، ثبت و نامگذاری شدهاند و گونههای جدیدد نیز در حال اکتشاف است.
استفاده از این فناوری نه تنها امکان دسترسی و مشاهده از راه دور و به صورت مجازی را برای تمام مردم دنیا فراهم میکند، بلکه تجربه جدیدی را برای علاقمندان به موزه فراهم میآورد.
ویدئوی 360 درجهای تهیه شده، دیوار تنوع زیستی را در موزه تاریخ طبیعی برلین نشان میدهد. حدود 3000 گونه مونتاژ شده از حیوانات ماقبل تاریخ به معرض نمایش درآمده است که بخشی از گونههای شناخته شدهای را دربرمیگیرند که زمانی روی کره زمین زندگی میکردند.
مترجم: ندا اظهری
انتهای پیام/