کاهش 63 درصدی غرق شدگی در دریای مازندران
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایرنا، وی گفت که بیشتر قربانیان هنگام شنا در خارج از زمان فعالیت طرح های سالم سازی و یا ورود به مناطق شنا ممنوع جان خود را از دست دادند.
یونسی همچنین گفت که از ابتدای اجرای طرح سالم سازی دریا در مازندران تاکنون ناجیان غریق یک هزار و 489 نفر را از غرق شدن نجات دادند.
طرح سالم سازی دریا در مازندران از اول خرداد در 95 نقطه از سواحل مازندرانی دریای خزر آغاز شد و تا پایان شهریور ادامه می یابد.
معاون استاندار مازندران گفت که امسال 870 ناجی غریق در نقاط ساحلی اعم از محوطه طرح های سالم سازی و مناطق شنا ممنوع مستقر شدند حافظ جان مردم باشند.
یونسی همچنین به مجریان طرح های سالم سازی دریا در سواحل استان نسبت به هرگونه کوتاهی در حفاظت از جان مسافران و مجاوران هشدار داد .
وی گفت: به نظر می رسد متولیان بعضی از طرح ها توانایی اجرای درست طرح و تامین امنیت مسافران را ندارند و به طور قطع درصورت ادامه این چالش ، این طرح ها تعطیل خواهند شد.
یونسی همچنین از شنا در شب به عنوان یکی از مهم ترین عوامل غرق شدگی منتهی به مرگ یاد کرد و اظهار داشت : آمار غریق در شب امسال بیش از ساعت کاری طرح های سالمسازی دریا بوده است.
وی افزود : برای مقابله با این وضعیت ، لازم است منشور اخلاقی و هشدار ها در طرح های دریا و مناطق ممنوعه تدوین و نصب شود.
معاون استاندار مازندران همچنین با اشاره به اعزام بازرسان استانداری به شهرهای ساحلی به منظور سرکشی و بررسی اقدامات صورت گرفته برای حفاظت از جان مردم ، گفت : ما مسئولان موظف به تامین جان مردم هستیم و باید برای تامین امنیت مردم تمام تلاش خود را به کار ببندیم و با هرگونه بی احتیاطی از سوی هرکس برخورد خواهیم کرد.
یونسی اطلاع رسانی و آگاهی مردم از خطرات دریا را مهم ارزیابی کرد و گفت : فرمانداران اطلاع رسانی به مردم را در اولویت خود قرار دهند .
این نشست با حضور فرمانداران شهرهای ساحلی بابلسر ، فریدونکنار ، محمودآباد ، نور ، نوشهر و اعضای ستاد اجرایی طرح های ساماندهی دریا استان برگزار شد.
انتهای پیام/