دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کمند امیرسلیمانی: زندگی شخصی‌ام مهم‌تر از بازیگری است/ به خاطر فرزندم کم‌کار شدم

روزنامه جام جم با کمند امیرسلیمانی درباره سریال پریا و این که چرا دیگر سراغ کاراکترهای تابوشکن همچون آذر نمی‌رود گفتگو کرده است.
کد خبر : 104632

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، مقدمه و متن این مصاحبه در ادامه می آید: مخاطبان وقتی نام کمند امیرسلیمانی را می‌شنوند، ناخودآگاه به یاد شخصیت آذر می‌افتند، همان عروس استقلال طلب سریال «پدر سالار» که نقش بسزایی در تمام اتفاقات این مجموعه پر‌بیننده داشت. گرچه از سال 1374 و زمان پخش این سریال سال‌های زیادی گذشته، اما هنوز هم مردم آذر را فراموش نکرده‌اند. او این روزها سریال تلویزیونی «پریا» را به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده روی آنتن شبکه سه دارد. امیرسلیمانی در این سریال نقش گلی را بازی می‌کند که زندگی خوبی در کنار همسر و دو فرزندش دارد. او روان‌شناس است و تلاش می‌کند با مشاوره صحیح، مشکلات مردم را حل کند.


در پریا نقش یک زن فعال را بازی می‌کنید که هم به زندگی شخصی‌اش می‌رسد و هم در کارش موفق است. در واقع گلی فردی است که زندگی‌اش در یک مسیر پیش می‌رود، بدون آن که یک نقطه خاکستری در آن شاهد باشیم. وقتی این نقش پیشنهاد شد چه عاملی شما را برای بازی در این اثر ترغیب کرد؟


اگر بخواهم حقیقت‌اش را بگویم، باید تاکید کنم آن‌قدر که حضور آقای سهیلی‌زاده در مقام کارگردان، فیلمنامه خوب و حضور بازیگران حرفه‌ای برایم ویژه بود، خود نقش شاخصه خاصی نداشت. درواقع نقش گلی هیچ پیچیدگی‌ای ندارد و از این دست نقش‌ها هم تا امروز زیاد بازی کرده‌ام و به جرات باید بگویم جزو نقش‌های استاندارد من شده است. تنها دلیل من برای بازی در مجموعه پریا، حضور در یک اثر خوب، پر‌مخاطب و موقعیت کاری مناسب بود. در واقع کاراکتر گلی چیز عجیب و غریبی نبود.


یعنی برایتان مهم نبود نقشی را بازی می‌کنید که هیچ چالشی به همراه ندارد تا شما را به وجد بیاورد؟


مگر می‌شود مهم نباشد، ولی برخی مواقع وقتی شما به امتیازات کار نگاه می‌کنید، متوجه می‌شوید آن‌قدر ویژگی‌های خوب وجود دارد که نمی‌توانید براحتی از کنار آنها عبور کنید. به همین دلیل من هم بازی در سریال پریا را پذیرفتم؛ در حالی که می‌دانستم همان کاراکتر آشنا را برای مرتبه‌ای دیگر تکرار می‌کنم.


در سال‌های اخیر شما بیشتر نقش زنان مهربان را بازی می‌کنید بدون آن که اوج و فرودی در زندگی‌شان پیش بیاید. آیا این مساله تصادفی پیش آمده یا خودتان چنین نقش‌هایی را دوست دارید؟


بخشی از این مساله به چهره من برمی‌گردد که به درد نقش‌های مثبت می‌خورد. ممکن است هر بازیگری در چهره و لحن‌اش ویژگی خاصی باشد که او را به سمت نقش‌های تکراری هدایت کند. به نظرم ایرادی ندارد و این اتفاق برای هر بازیگری پیش می آید.


ضمن این که من بیشتر دوست دارم نقش‌های مثبت بازی کنم تا نقش یک فرد معتاد را. با این که تعدادی از نقش‌هایم را تکرار می‌کنم، اما دوست‌شان دارم و با علاقه کارم را انجام می‌دهم. البته در فواصل چنین نقش‌هایی گاهی پیش‌آمده ایفاگر کاراکترهای منفی هم باشم.


نقش‌های منفی کمتر به شما پیشنهاد می‌شود؟


اتفاقا نقش‌های منفی هم پیشنهاد می‌شود و من هم کم و بیش بازی کرده‌ام، اما از یک طرف دیگر مردم مطرح هستند و همیشه به من تاکید می‌کنند دوست دارند مرا در نقش‌های مثبت ببینند تا نقش‌های منفی. به همین دلیل نقش‌های مثبتم بیشتر از منفی است.


شما در سریال پدر سالار با یک نقش تابوشکن خودتان را به مخاطبان معرفی کردید. به همین دلیل انتظار می‌رفت ما شما را در چنین نقش‌هایی ببینیم که همراه با چالش فراوان باشد، اما چرا این اتفاق نیفتاد؟


من بعد از این سریال در نقش‌های منفی و پر از چالش بازی کردم، اما متاسفانه به اندازه سریال پدر سالار دیده نشد.


قبول دارید هنوز هم نقش آذر در ذهن مردم باقی مانده چون مقابل عمویش ایستاد تا بتواند استقلالش را به دست بیاورد؟


بله. از این اتفاق خیلی خوشحالم. این فرصت برای همه بازیگران پیش نمی‌آید که بتوانند با بازی در یک نقش چنین جایگاهی میان مردم پیدا کنند و برای همیشه در اذهان همه بمانند.


چرا بعد از این سریال به جای این که پر کار شوید، کم کار شدید؟


چون ازدواج کردم و مشغول زندگی و فرزندم شدم. راستش زندگی شخصی‌ام همیشه مهم‌تر از انجام دادن کار هنری است.


نقش‌های مقابل‌تان در مجموعه پریا بیشتر محمود پاک‌نیت و امیررضا دلاوری است. بازی در مقابل این بازیگران چطور بود؟


قبلا با آقای پاک‌نیت کار کرده بودم و در این سریال افتخار آشنایی با آقای دلاوری را داشتم. یکی از امتیازات سریال پریا حضور بازیگران حرفه‌ای و یکرنگ بود و همین باعث شد مشکلی نداشته باشیم.


به نظرتان موضوع سریال پریا چقدر قصه و دغدغه مردم جامعه امروز است؟


شاید در گذشته بیماری ایدز کمرنگ بود، اما آمارهای اخیر نشان دهنده رشد این بیماری در کشورمان است. ضمن این که وقتی این بیماری وارد کشورمان شد، اطلاع رسانی درستی در خصوص آن صورت نگرفت. در حالی که این ویروس ممکن است از راه خون و... وارد بدن شود، اما فقط به موضوع ارتباط جنسی پرداخته شد، به همین دلیل این بیماری همیشه در تاریکی پنهان ماند. با توجه به فراگیر شدن بیماری ایدز باید اطلاعات اولیه را در اختیار خانواده‌ها قرار داد. الان زمان آن است که مردم با این بیماری آشنا شوند و بدانند در مواجهه با افراد مبتلا چگونه برخورد کنند تا مسیر درست بهبود طی شود.


به نظرتان سریال هشدار لازم را به خانواده‌ها درباره این بیماری می‌دهد؟


بله، امیدوارم این اتفاق خوب بیفتد. البته هر چه از سریال بیشتر بگذرد، حتما پر مخاطب‌تر خواهد شد و عمده جامعه کنجکاو می‌شوند تا این سریال را پیگیری کنند.


شما هم قبل از بازی در سریال درباره این بیماری تحقیق کردید؟


بله، چون نقش روان‌شناس را به عهده داشتم، لازم بود اطلاعاتی داشته باشم.


کار با سهیلی‌زاده چطور بود؟


راستش بعد از مدت‌ها در پروژه‌ای بازی کردم که آرامش حرف اول را در کار می‌زد و بدون تردید مدیریت آقای سهیلی‌زاده در این باره نقش مهمی داشت. در ضمن دلم نمی‌خواست کار تمام شود و روزهایی که بازی نداشتم، دلم برای رفتن به سر صحنه تنگ می‌شد، چون فضای دوستانه کار خیلی خوب بود.


در طول کار به این موضوع فکر نکردید ای‌کاش شما نقش پریا را بازی می‌کردید؟


نه، چون خانم مستوفی اولین بازیگری بود که انتخاب شد و بعد هم برای ایفای نقش گلی با من صحبت شد. آنچه اهمیت دارد دیدگاه کارگردان است و آقای سهیلی‌زاده با درایت همه نقش‌ها را انتخاب کرد. به نظرم همه درست سر جای خودشان قرار گرفتند.


در طول این سال‌ها آیا پیش آمده به نقشی فکر کنید، اما به شما پیشنهاد نشده باشد؟


مسلما نقش‌هــــای زیادی است که من هم دوست دارم بـــازی کنم، اما هنوز فرصت‌اش برایم فراهم نشده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب