شرایط دریافت لیزینگ دانشبنیانی چیست؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای توسعه بازار شرکتهای دانشبنیان، صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات خاصی را به عنوان لیزینگ یا سفارش ساخت طراحی کرده که در قالب «لیزینگ» است.
خریداران خصوصی و دولتی که بخواهند محصولات شرکتهای دانشبنیان را خریداری کنند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. به طور معمول نرخ تسهیلات لیزینگ صندوق نوآوری و شکوفایی 9 درصد است؛ اما در شرایط خاص مانند نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی ایران ساخت، بر اساس تفاهمنامهای که با عامل مالی نمایشگاه یعنی صندوق پژوهش و فناوری نانو صورت گرفته و با توجه به مصوبه هیات عامل صندوق، نرخ سود، 8 درصد خواهد بود.
بر اساس این مدل اگر خریدار محصول دانشبنیان مشکل نقدینگی داشته باشد میتواند مشکل خود را با استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی مرتفع کند. این خدمات هم به صورت مستقیم یعنی با مراجعه شرکتهای دانشبنیان به عنوان فروشنده به همراه خریداران به صندوق نوآوری و شکوفایی و هم از طریق صندوقهای پژوهش و فناوری به عنوان عاملان صندوق نوآوری و شکوفایی امکانپذیر خواهد بود.
تمامی صندوقهای پژوهش و فناوری به نیابت از صندوق نوآوری و شکوفایی میتوانند عملیات لیزینگ را انجام دهند. در نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت نیز عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق فناوری نانو است.
در تفاهمیکه با این صندوق صورت گرفته خریداران میتوانند تا سقف 2 میلیارد تومان به صورت لیزینگ برای محصولات دانشبنیان از صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات دریافت کنند.
شرکتهای دانشبنیان میتوانند تسهیلات لیزینگ را به عنوان یک بسته حمایتی روی محصولات دانشبنیان خود به خریداران معرفی کنند. خریدار نیز در صورت تمایل میتواند از تسهیلات سه ساله استفاده کرده و اقساط آن را با سود 8 پرداخت کند.
دوره بازپرداخت 36 ماهه است که بهطور معمول 6 ماه تنفس درنظر گرفته شده و 30 ماهه بازپرداخت صورت میگیرد. میزان حمایت صندوق نیز تا سقف 70 درصد قرارداد فروش کالا و با فرض معمول بودن قیمتها است و باید الباقی مبلغ قرارداد را خریدار به صورت نقدی پرداخت کرده باشد و تضامین هم بر اساس اعتبارسنجیهای صندوق نوآوری و شکوفایی از خریدار اخذ خواهد شد.
محصولاتی که میتوانند از صندوق نوآوری و شکوفایی، لیزینگ دانشبنیانی دریافت کنند، باید در فهرست محصولات یا موضوعات دانشبنیان باشد.
انتهای پیام/