آشنایی با روشهای کلاهبرداری ارز تتر USDT در ایران
به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کلاهبرداری تتر به آن دسته از فعالیتهای فریبکارانه در دنیای ارزهای دیجیتال گفته میشود که در آن، افراد فرصتطلب و سوءاستفاده گر، داراییهای مربوط به استیبل کوین محبوب تتر (USDT) را از قربانیان به سرقت میبرند. کلاهبرداران از محبوبیت گسترده تترغافل نبوده و از طریق روشها و تکنیکهای متنوع، در تلاش هستند تا از طریق کلاهبرداری کاربران را فریب دهند و داراییهای دیجیتال آنها یعنی تتر را به چنگ خود درآورند.
برای اینکه بتوانید از تترهای خود محافظت کنید و تبدیل به قربانی این نوع کلاهبرداریها نشوید، لازم است اطلاعات کافی از روشهای شایع کلاهبرداری تتر و راههای شناسایی آنها داشته باشید و معامله تتر در صرافی امن را فرا بگیرید. به دلیل اهمیت این موضوع قصد داریم در ادامه راههای متداول کلاهبرداری ارز تتر در ایران و روشهای کاربردی که میتوان برای افزایش امنیت تراکنشها و فعالیتهایمان داشته باشیم را مورد بررسی قرار میدهیم.
انواع کلاهبرداری های ارز تتر (USDT) در ایران
کلاهبرداری ارز تتر به روشها و در حالتهای متنوعی وجود دارد. همچنین کلاهبرداران هرروز از شیوههای جدیدی برای سرقت داراییهای دیجیتال از جمله ارز محبوب تتر استفاده میکنند. علاوه بر این، بازار روبه رشد ارزهای دیجیتال و تتر باعث شده است که کاربران آن همواره روبه افزایش باشد و فرصتهای بیشتری را برای کلاهبرداران تتر(USDT) فراهم کند. بنابراین، اگر معاملهگر تتر هستید، باید در هر لحظه و در هر کجا از تلههای کلاهبرداران آگاه باشید و از سرمایه خود در برابر آنها محافظت کنید.
انواع کلاهبرداری ارز تتر در ایران که باید درمورد آنها هوشیاری کافی باشید عبارتند از:
- فیشینگ و سایت های کلاهبرداری تتر
فیشینگ از جمله قدیمیترین اما همچنان مؤثرترین روشهای کلاهبرداری در دنیای ارزهای دیجیتال و به خصوص ارز تتر است. در روش فیشینگ، کلاهبرداران از طریق ایجاد صفحات جعلی که شباهت زیادی به سایتهای اصلی دارند یا ارسال ایمیل و پیامهایی که ادعا میشود از سوی منابع رسمی است، سعی در به دست آوردن اطلاعات حساس کاربران هستند. برای مثال کلاهبرداران پیامهای متنی فیشینگ را برای قربانیان احتمالی مانند پیامک موجودی USDT در اینستاگرام ارسال میکنند و به آنها اطلاع میدهند که بیش از 1 میلیون USDT دارند (که ارزش دقیق 1:1 با دلار آمریکا است). همچنین ممکن است بپرسید پیام USDT در واتساپ چیست؟
اینها همه پیامک کلاهبرداری تتر میباشد که فریبنده است و هیچ شکی در آن وجود ندارد. در این گونه پیامها بسیاری از افراد مایلند روی پیوند فیشینگ تعبیه شده کلیک کنند. با کلیک بر روی پیوند فیشینگ ممکن است به وب سایتی به نام usdtjcoin[.]com منتهی شود. در ادامه به قربانیانی که نام کاربری و رمز عبور خود را در پیامک وارد کرده و وارد سایت میشوند، دستور میدهند قبل از برداشت مقدار تتر جدید خود، مبلغی را پرداخت کنند.
همانطور که ممکن است حدس بزنید، موجودی حساب +1 میلیون دلاری وجود ندارد، و اگر قربانی هزینه برداشت جعلی را بپردازد، دیگر هرگز یک سنت از آن پول را نخواهد دید. حتی با وارد کردن اطلاعات خود آنها به راحتی به حساب شما دسترسی پیدا کرده و تترهای شما را به سرقت خواهند برد.
- سایتهای صرافی جعلی
یکی دیگر از روشهای کلاهبرداری تتر در ایران صرافیهای جعلی و غیرقانونی ارزهای دیجیتال است که با ظاهر شدن به عنوان صرافیهای قانونی از قربانیان احتمالی کلاهبرداری میکنند. صرافیهای کلاهبرداری اغلب کاربران را با تأیید افراد مشهور، تماسهای تلفنی ناخواسته یا ایمیلهایی که بازدهی فوقالعاده از سرمایهگذاری را وعده میدهند، فریب میدهند. هنگامی که کاربران به یک صرافی هدایت میشوند، ممکن است ایمیل ها یا تماسهای تلفنی مکرری با اطمینان خاطر در مورد مشروعیت سرمایهگذاری دریافت کنند.
برای مثال، ممکن است ادعا کنند که تتر را با قیمتی بسیار پایینتر از بازار میفروشند یا با قیمتی بالاتر خریداری میکنند. این قیمتهای غیرعادی میتواند نشانهای از جعلی بودن سایت باشد. همچنین صرافیهای جعلی معمولاً از آدرسهایی استفاده میکنند که بسیار شبیه به آدرس اصلی بوده و تنها از یک تفاوتهای جزئی برخوردار است. بنابراین قبل از اینکه اطلاعات حساب خود را وارد کنید، آدرس سایت را به دقت مورد بررسی قرار دهید.
- کیف پولهای تقلبی
در این روش کلاهبرداری تتر، کلاهبرداران یک پلتفرم یا اپلیکیشن کیف پول ارزهای دیجیتال جعلی ایجاد میکنند. این میتواند وبسایتی باشد که از ارائهدهنده کیف پول قانونی یا یک برنامه تلفن همراه تقلبی که برای دانلود در فروشگاههای برنامه موجود است، تقلید کرده باشند. کیف پولهای تقلبی ممکن است از آرم و رابط کاربری مشابه با ارائهدهندگان کیف پول واقعی استفاده کنند تا معتبر به نظر برسند. کلاهبرداران، کیف پول جعلی خود را از طریق رسانههای اجتماعی و ایمیلهای فیشینگ تبلیغ میکنند. آنها اغلب از پیشنهادات فریبنده یا وعدههای عجیب و غریب مانند ارائه تتر رایگان یا ویژگیهای انحصاری برای جذب کاربران یا امکانات ویژهای مانند امنیت بالاتر یا کارمزد کمتر استفاده خواهند کرد.
کاربرانی که فریب میخورند کیف پول جعلی را امتحان کرده و به سمت ثبتنام یا ایجاد حساب کاربری در پلتفرم کلاهبرداران هدایت میشوند. این پلتفرم اطلاعات شخصی کاربران را در طول فرآیند ثبت نام جمع آوری کرده که میتواند برای فعالیتهای متقلبانه بعدی استفاده شود. پس از ثبت نام، کاربران تشویق میشوند که وجوه تتر(USDT) خود را بلافاصله به کیف پول جعلی واریز کنند. همچنین کلاهبرداران معمولا پاداشهایی برای ترغیب کاربران به واریز مبالغ هنگفت قرار میدهند.
- ایردراپ تقلبی
کلاهبرداری از طریق Airdrop تقلبی شامل طرحهای کلاهبرداری است که کاربران را به ارائه اطلاعات شخصی، وجوه رمزنگاری یا دادههای حساس ترغیب میکند. آنها از کمپین های توزیع توکن قانونی تقلید میکنند اما برای فریب کاربران از طریق پیشنهادات جعلی، لینکهای فیشینگ یا بدافزارهای طراحی شده استفاده خواهند کرد. کلاهبرداران فرصتهای کاذبی را برای کاربران ارائه میکنند. آنها اغلب در فضاهای رمزنگاری محبوب همچون ارز تتر تبلیغ کرده تا از کاربران ناآگاهی که ممکن است مشتاق شرکت در رویدادی بیضرر و سودآور باشند، استفاده نمایند.
برای مثال با ظهور بازیهای تلگرامی همچون نات کوین (Notcoin) و همستر کامبت (Hamster Kombat) ، میتوان گفت بسیاری از مردم با مفهوم ایردراپ در دنیای ارزهای دیجیتال آشنا شدهاند. بنابراین کلاهبرداران از این طریق وعده توزیع رایگان تتر را میدهند، اما در واقع قصد سرقت اطلاعات یا داراییهای کاربران را دارند.
- استیک تتر با سود غیرواقعی
در نهایت، قدیمیترین روش کلاهبرداری usdt طرحهای پانزی و هرمی هستند. طرحهایی که افراد را با وعده ارائه سودهای جذاب تشویق به سرمایهگذاری تتر کرده و به آنها وعده استیکینگ تتر با سودهای چند ده درصدی داده میشود. به عبارت دیگر در این طرح افراد قدیمیتر سود خود را از سرمایه افراد جدید دریافت خواهند کرد. در نهایت، زمانی که دیگر افراد جدیدی وارد سیستم نشوند یا تعداد درخواستهای برداشت افزایش یابد، کل سیستم فرو میریزد و اکثر سرمایهگذاران پول خود را از دست میدهند. نشانههای هشداردهنده در مورد استیک تتر با سود غیر واقعی:
- وعده سودهای روزانه یا هفتگی بسیار بالا و غیر واقعی
- تحت فشار قرار دادن سرمایهگذاران جهت سرمایهگذاری سریع و محدودیت زمانی برای مشارکت
- عدم شفافیت در مورد کسب و کار و نحوه سوددهی
- کاربرد روشهای بازاریابی هرمی و پاداش برای معرفی افراد جدید
- محدودیت داشتن جهت برداشت سرمایه یا سود
هرگز فراموش نکنید که در دنیای مالی، هیچ سرمایهگذاری بدون ریسک و دریافت سود بالا وجود ندارد. اگر طرحی به شما سود تضمینی بالا میدهد که در آن ریسکی نمیباشد، احتمالاً یک کلاهبرداری است. اگرچه کلاهبرداری ارز دیجیتال قابل پیگیری است اما زمان زیادی به خود اختصاص میدهد. بنابراین معامله تتر در صرافی امن بهترین راه جلوگیری از کلاهبرداری ارز تتر(USDT) در ایران میباشد.
انتهای پیام/