دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آبان 1403 - 16:22

لزوم شناسایی خیّران فناور در راستای ایجاد اشتغال دانشجو

لزوم شناسایی خیّران فناور در راستای ایجاد اشتغال دانشجو
معاون اداره کل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی گفت: خیران فناور می‌توانند در ایجاد اشتغال برای دانشجو خدمات خوبی ارائه کنند؛ بنابراین شناسایی آنان می‌تواند در پیشبرد اهداف دانشگاه کمک شایانی کند.
کد خبر : 939972

به گزارش خبرنگار آنا، داریوش مطلبی معاون اداره کل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین جلسه شورای واقفان و خیرین دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان اظهار کرد: ۴۰ درصد بار آموزش عالی بر دوش دانشگاه آزاد اسلامی بوده و تلاش بسزایی در رشد فرهنگ در ابعاد مختلف جامعه کرده، فارغ‌التحصیلان این دانشگاه توانسته‌اند در حوزه‌های مختلف اجتماعی راهگشا باشند.

وی با اشاره به عملکرد خیرین در حوزه‌های فرهنگی و فناوری، تشکیل اداره کل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی را در راستای منسجم سازی خیرین دانست و افزود: در جامعه شاهد آن هستیم که خیرین توان مالی و غیرمالی خود را در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی نظیر آزادسازی زندانیان و رفع مشکلات دانشجویان و نظایر آن به‌کار می‌گیرند و این اداره کل در راستای منسجم سازی و سروسامان دادن به فعالیت‌های خیرین با هدف ارائه خدمت به دانشجو و خانواده‌های آنها به شکل‌های مختلف نظیر مالی و ایجاد اشتغال، تشکیل شد.

معاون اداره کل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی شناسایی خیرین فناور را در راستای ایجاد اشتغال دانشجو دانست و عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی رشته‌های خود را به سمتی سوق می‌دهد که دانشجویان بتوانند وارد بازار کار و کارآفرینی شوند و از طرفی خیرین فناور می‌توانند در ایجاد اشتغال برای دانشجو خدمات خوبی ارائه کنند؛ بنابراین شناسایی این خیرین می‌تواند در پیشبرد اهداف دانشگاه کمک شایانی کند.

وظایف شورا واقفان و خیرین منجر به خدمت‌رسانی به دانشجو می‌شود

مدیر مشارکت‌های مردمی اداره کل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به اهمیت انفاق گفت: انفاق حدود ۷۴ بار به گونه‌های مختلف در قرآن آمده و به‌قدری اهمیت دارد که انفاق شاه‌کلید ارتباط با خداوند بوده و دانشگاه آزاد اسلامی نیز بر اساس انفاق و نیکوکاری بزرگ شکل گرفت، به‌نحوی‌که امام راحل و عظیم الشان مبلغ یک میلیون تومان برای احداث این دانشگاه  انفاق کرد.

احمدرضا فرزین با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در حال انسان‌سازی و خدمت به کشور است، اضافه کرد: نگاه و ریل‌گذاری این دانشگاه به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم، یعنی دانشگاه حل مسئله، مهارت ورزی و کارآفرینی بوده و محلی برای انسان‌سازی و خدمت به کشور است.

وی  به تشریح وظایف شورا واقفان و خیرین دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و بیان کرد: نحوه هزینه کرد شورا باید شفاف باشد و خیرین بتوانند نتیجه آن را ببینند از این رو وظایف شورا در نهایت منجر به خدمت‌رسانی به دانشجو و خانواده‌ها خواهد شد که سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و ایجاد فرهنگ خیر و نیکی، ارتقای افزایش مشارکت بر مبنای علمی، شناسایی فرصت‌ها، طرح‌های توجیهی اقتصادی و بسترسازی مناسب و نوآوری در مشارکت خیرین ازجمله وظایف و اهداف شورا در راستای نیل به خدمت‌رسانی به مردم است.

مدیر مشارکت‌های مردمی اداره کل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به فعالیت کانون‌ها در این شورا ادامه داد: کانون‌ها در چهار سطح دانش‌آموزی، دانشجویی، کارکنان، و هیئت علمی می‌توانند در ذیل این شورا فعالیت کنند.

فرزین با گریزی بر هجمه‌های صورت گرفته درباره افزایش شهریه دانشجویان پزشکی مطرح کرد: هزینه در نظر گرفته شده وزارت علوم برای دانشجویان پزشکی سالیانه ۲۸۰ میلیون تومان بوده که دانشگاه آزاد اسلامی در سال گذشته رقمی بین ۶۰ تا ۶۵ میلیون و با افزایش صورت گرفته در سال جاری، سالیانه هزینه دانشجویان پزشکی ۱۸۰ میلیون تومان شده که ۱۰۰ میلیون از هزینه در نظر گرفته شده توسط وزارت علوم کمتر است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب