دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 خرداد 1395 - 14:59

جزئیات سفر انسان به مریخ از زبان بنیانگذار اسپیس‌ایکس

الون ماسک، مالک شرکت اسپیس‌ایکس، در تازه‌ترین مصاحبه خود با رسانه‌های جهان جزئیات تازه‌ای از برنامه اعزام انسان به مریخ ارائه کرد.
کد خبر : 93515

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از خبرگزاری مهر، الون ماسک در گفت‌وگو با روزنامه واشنگتن‌پست، درباره نکات هیجان‌انگیز مربوط به سفر پرماجرا به مریخ و تلاش‌هایی که در سال‌های اخیر صورت گرفته است تا این رویا به واقعیت تبدیل شود صحبت کرد.


او شرکت اسپیس‌ایکس را ۱۴ سال پیش و با رویای بزرگ ایجاد اجتماعات انسانی در مریخ راه‌اندازی کرد و حالا به نظر می‌رسد همه چیز برای تحقق این رویا محقق شده باشد.


ماسک گفت: «اینکه توانسته‌ایم از راکت برای دفعات مختلف استفاده کنیم اتفاق مهمی است زیرا در هزینه‌های مربوط به سفر به فضا صرفه‌جویی قابل توجهی صورت می‌گیرد. از آن گذشته با چنین ابتکاری سفر انسان به فضا راحت‌تر انجام می‌شود».


او در ادامه گفت: «هم‌اکنون شرکت‌های زیادی از جمله اپراتورهای ماهواره تقاضای استفاده از راکت‌های ما را برای پرتاب محموله‌های خود به فضا مطرح کرده‌اند».


اما بخش هیجان‌انگیز صحبت‌های وی مربوط به سفر به مریخ می‌شود. شرکت اسپیس‌ایکس در نظر دارد در سال ۲۰۱۸ فضاپیمای بدون سرنشینی را راهی این سیاره کند. در ادامه و هر دو سال یک بار فضاپیمای بدون سرنشین دیگری راهی سیاره سرخ می‌شود. این روند تا زمان موعود یعنی سال ۲۰۲۵ برای اعزام انسان به مریخ ادامه خواهد یافت.


مالک اسپیس‌ایکس همچنین گفت: «این سفر قطعا سخت، خطرناک و پر از اتفاق خواهد بود. با این حال من به این نکته تأکید می‌کنم که افراد زیادی برای پیشرو بودن در این مسیر پیشقدم خواهند شد».


او چنین رویدادی را با ماجراجویی بشر در صدها سال پیش که به کشف دنیای جدید یا همان آمریکا منجر شد، قابل مقایسه دانست. ماسک فاصله زمین تا مریخ را بسیار قابل توجهی دانست و به همین دلیل آماده شدن برای چنین سفری را یک ضرورت مهم عنوان کرد.


وی در ادامه گفت: «مأموریت فضاپیماهای بدون سرنشین این است که محموله‌های آزمایشگاهی و مریخ‌نوردهای متعلق به اسپیس‌ایکس یا سایر شرکت‌ها و آژانس‌های فضایی را به این سیاره منتقل کنند. آنها وظیفه دارند شرایط حاکم بر مریخ را دقیقا ارزیابی کنند».


وی افزود: «مسیر زمین تا مریخ در واقع خیابانی است که هر ۲۶ ماه یک بار باز می‌شود. این مسیری ارزان قیمت برای تحقق تجربیاتی ارزشمند است».


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب