دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 خرداد 1395 - 23:05
در جمع اعضای شوراهای عالی کشور:

رئیس‌جمهوری: قبل از برجام هر روز یک تحریم داشتیم و بعد از برجام، یک گشایش

رئیس‌جمهوری، بهره‌گیری همه مردم و مسئولان از فرصت‌ها و گشایش‌های پس از برجام را برای پیشبرد اهداف متعالی نظام جمهوری اسلامی ایران ضروری خواند و تصریح کرد: مردم پیش از برجام هر روز با یک تحریم جدید مواجه بودند اما اکنون و بعد از برجام، هر روز یک گشایش در امور حاصل می‌شود که این جای شکرگزاری دارد.
کد خبر : 92229

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی شامگاه چهارشنبه در دیدار اعضای شوراهای عالی کشور، با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از فرصت ماه مبارک رمضان بویژه در فضای پسابرجام، اظهار کرد: باید همه تلاش‌ها بر تقویت توسعه، پیشرفت و عزت کشور متمرکز شود.


وی اضافه کرد: قبل از برجام هر روز در انتظار این بودیم که چه محدودیت، تحریم و معضل جدیدی برای ملت ایران ایجاد می‌کنند، اما اکنون هر روز یک گشایش جدید برای مردم حاصل می‌شود و این گشایش‌ها جای شکرگزاری دارد که باید در سایه آنها، کار و تلاش بیشتری برای مردم انجام گیرد.


روحانی افزود: باید با بهره‌گیری از گشایش پسابرجام، برای مردم و کشور، عزت، توسعه و پیشرفت بیشتر در همه زمینه‌ها فراهم کنیم بویژه اینکه این فضا در سایه امنیت خوب در کشور فراهم آمده است.


رئیس‌جمهوری در ادامه، بهره‌گیری همه شوراها و ستادها از نظرات مردم را در مسایل اقتصادی، علمی و فرهنگی ضروری خواند و گفت: رضایت مردم و حل مطالبات آنان، باید در اولویت همه فعالیت‌ها باشد.


وی با بیان اینکه "شوراها زمانی کامل می‌شوند که پشتوانه مردمی خود را با کسب نظرات آنان تقویت کنند، اظهار کرد: شوراها باید با بهره‌گیری از امکانات ارتباطی گسترده قرن جدید، پشتوانه مردمی خود را مستحکمتر و از نظرات آنان بویژه نسل جوان بیشتر بهره گیرند.


رئیس‌جمهوری در ابتدای این مراسم نیز با بیان اینکه "ماه رمضان ماه خیر و برکت نشاط و معنوی و شادابی است"، افزود: دستیابی به نتایج علمی و ادای وظیفه دارای لذت فراوان است. زمانی که انسان یک مسأله علمی را پس از مطالعات و کنکاش فراوان حل می‌کند و نیز هنگامی که وظیفه فردی و اجتماعی خود را به درستی به پایان می‌رساند، به یک نشاط و شادمانی درونی می‌رسد.


روحانی با اظهار خرسندی از اینکه تمام شوراهای عالی در دوره دولت یازدهم فعال شدند، خاطرنشان کرد: در دولت‌های گذشته شوراهایی وجود داشت که تشکیل نشده بودند و خوشبختانه در دوره دولت یازدهم تمام این شوراها فعال شده‌اند.


رئیس‌جمهوری، مشورت در امور مختلف را از توصیه‌های خداوند متعال عنوان کرد و گفت: شوراها برای این است که خردها، اندیشه‌ها و نظرات مختلف در یک‌جا جمع شده تا به یک نظر جامع و هماهنگ برسند.


روحانی با بیان اینکه "مسایل مختلف فرهنگی، اجتماعی، علمی، اقتصادی و فناوری با یکدیگر مرتبط بوده و بهم گره خورده‌اند"، خاطرنشان کرد: به طور مثال نمی‌توان یک مسأله امنیتی را مدنظر قرار داد که در آن مسأله فرهنگی وجود نداشته باشد یا یک مسأله فرهنگی که در آن اقتصاد موضوعیت نداشته باشد. همه امور با یکدیگر تداخل و امتزاج دارند.


رئیس‌جمهوری افزود: قدرت سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، دفاعی، در کنار یکدیگر قدرت ملی را خلق می‌کنند و هر روز تقسیم‌بندی‌های جدیدی نیز به این مؤلفه اضافه می‌شود.


بر اساس این گزارش، در ابتدای این دیدار دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیر شورای عالی فضای مجازی، رئیس سازمان ملی استاندارد و دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در سخنان جداگانه‌ای با تقدیر از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های رئیس‌جمهور از فعالیت شوراهای عالی مذکور گزارشی از اهداف و برنامه‌‌ریزی‌های انجام شده در حوزه‌های مختلف ارائه کردند.


مخبر دزفولی - دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی - با اشاره به اهتمام ویژه رئیس‌جمهور به این شورا، گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در عرصه‌های مختلف به‌خصوص در دولت یازدهم، اقدامات اساسی را در عرصه‌های علمی و فرهنگی به انجام رسانده است و امروز در زمینه‌های مختلف از جمله سلول‌های بنیادی، نانو و هوا و فضا دارای نقشه جامع علمی هستیم.


وی اضافه کرد: بخش عمده‌ای از موضوع اقتصاد مقاومتی مسأله فرهنگی است که بخش فرهنگی آن در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.


ابوالحسن فیروزآبادی - دبیر شورای عالی فضای مجازی - نیز با ارائه گزارشی از برنامه‌هایی که در دستور کار این شورا قرار دارد، اظهار کرد: در دولت یازدهم مصوبات شورای عالی فضای مجازی به مرحله اجرا درآمد، که مهمترین آن شبکه ملی اطلاعات بود و در حال حاضر به دنبال تهیه اسناد تکمیلی این مصوبه هستیم.


دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه "در دولت یازدهم تشکل‌های مختلف صنفی، مذهبی و سیاسی رشد قابل توجهی یافته‌اند"، گفت: در شورای عالی فضای مجازی به دنبال فعال‌سازی این تشکل‌ها، در حوزه فضای مجازی هستیم.


نیره‌سادات پیروزبخت - رئیس سازمان ملی استاندارد - نیز با اشاره به اینکه شورای عالی استاندارد پس از هشت سال دوره سکون و فترت، فعالیت خود را در دولت یازدهم با شتاب آغاز کرد، گزارشی از برنامه‌ها و اهداف سازمان استاندارد ارایه کرد و از اتخاذ رویکردهای نوین در این زمینه خبر داد.


مهدی نوید ادهم - دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش - هم در این مراسم گفت: دغدغه اصلی ما در این شورا کیفیت‌بخشی به فرآیند آموزش و پرورش فرزندان کشورمان متناسب با تحولات محیطی و اقتضائات زمان است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب