دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مشایخ:

دانش‌بنیان‌ها ۵۵۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی دارند

دانش‌بنیان‌ها ۵۵۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی دارند
معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری گفت: اکنون شرکت‌های دانش‌بنیان کشور، گردش مالی ۵۵۰ هزار میلیارد تومانی دارند.
کد خبر : 910847

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد «آشنایی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید دانش بنیان» با حضور عارف نوروزی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) و جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و جمعی از مدیران عامل هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی برگزار شد.

جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری هم در این نشست گفت: اقتصاد دانش بنیان بنا دارد دستاوردهای علمی جمهوری اسلامی را در سفره‌های مردم نشان دهد و به همین دلیل باید تلاش کنیم اثرگذاری تلاش‌های متخصصان و پژوهشگران دیده شود.

وی تصریح کرد: دانش بنیان‌ها که تاکنون تعداد آنها به ۱۰ هزار شرکت رسیده است باید شاخص‌های رشد اقتصادی کشور را تغییر اساسی دهند. هم اکنون گردش مالی آنها به ۵۵۰ هزار میلیارد تومان با ۳۳۰ هزار نفر اشتغال رسیده است و بارقه های امید بخشی در استفاده شستا از ظرفیت های دانش بنیان ها و تولیدات بار اول مشهود است.

همچنین عارف نوروزی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی در این نشست تاکید کرد: صاحبان اصلی مجموعه شستا مردم و بیمه پردازان تامین اجتماعی و بازنشستگان کشور هستند و ما مسئول هستیم در قبال این دارایی نهایت ظرفیت مدیریتی را در کشور به کار ببندیم تا حداکثر سود و تولید در زیرمجموعه‌های شستا در حوزه‌های مختلف مانند دارو، صنعت و معدن، پتروشیمی، کشت و دام اتفاق بیفتد.

نوروزی تصریح کرد: بایستی با تکیه بر توان و تخصص جوانان و نخبگان و اتکا به رویکرد و فعالیت‌های دانش بنیان در لبه علم حرکت کرده و تولیدات را افزایش دهیم تا مشکلات کاهش چشمگیری پیدا کند. به همین منظور یک درصد سود شستا معادل هزار میلیارد تومان را به هوشمندسازی شرکت‌ها و استفاده از ظرفیت‌های دانش بنیان به ویژه برای جلوگیری از واردات و خروج بی رویه ارز و داخلی‌سازی نیازهای داخل کشور اختصاص دادیم.

مدیرعامل شستا تصریح کرد: استفاده حداکثری از قانون جهش تولید دانش بنیان، صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی و تحقیق و ‌توسعه و همچنین بروزرسانی سیستم‌های تولیدی قدیمی، بازسازی خطوط فرسوده و بهبود کیفیت در دستور کار شستا قرار دارد.

در ادامه محمدرضا حمیدی، معاون تعالی سازمانی و اقتصاد دانش‌بنیان شستا، در بخش دیگری از این رویداد گفت: موضوع ارتقای فناوری در خانواده بزرگ شستا یکی از پنج محور اصلی بهبود و ارتقای بهره‌وری است و با حسن تعامل برقرار شده با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فرصت‌های متعدد و مناسبی برای بهره‌مندی خانواده شستا از ظرفیت‌های اکوسیستم دانش بنیان فراهم شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب