راهحلی دانشبنیان برای استفاده از سایتهای خارجی که کاربران ایرانی تحریم هستند
علیرضا ریاحی، مدیرعامل شرکت دانشبنیان متخصص در حوزه آیتی و مستقر در کارخانه نوآوری «هایوی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابتدا به ماهیت سامانه طراحی شده در این تیم اشاره کرد و گفت: این محصول دانشبنیان یک سامانه هوشمند بهصورت بستر وبسایت واسطه ای بین کاربران ایرانی با سایتهای خارجی است.
وی ادامه داد: از جمله این سایتها، مانند افزونههای مختلف گوگل، آمازون، اوراکل و ... که صاحبان این شرکتهای بزرگ هایتک تصمیم گرفتهاند تعدادی از کاربران کشورهای مشخصی ازجمله ایران را از خدمات سایتهای خود محروم کنند یا به اصطلاح کاربران ایرانی را تحریم دیجیتال کنند.
ریاحی به قانونیبودن و مجهز بودن عملیات این سامانه خدمات نرمافزاری به مجوزهای رسمی داخل، اشاره کرد و گفت: نکته قابلتوجه درباره خدماتی که محصول دیجیتال شرکت ارائه میکند این است که این سایت قوانین سایبری داخلی را دور نمیزنند و اپلیکیشنهایی که فیلتر هستند را باز نمیکند؛ فقط سایتهای مطرح جهانی که کاربران ایرانی را از طرف خودشان تحریم کردهاند باز می شوند.
این فناور حوزه آیتی به نحوه عملکرد این سامانه هوشمند و فناوری مختص آن اشاره کرد و افزود: این سامانه از طریق ارسال «DNS» یا (سیستم نام دامنه) برای هر سایت تحریمشده عمل میکند و به کاربران واردشده و ثبتنام کرده در سامانه برای هر سایت مشخص، دسترسی و ارائه خدمات میکند.
ریاحی درباره تعداد کاربران ایرانی این سامانه هوشمند تصریح کرد: درحال حاضر، تعداد یک میلیون و ششصد هزار نفر از سامانه خدمات نرمافزاری در داخل کشور استفاده میکنند.
وی درخصوص سایتهای جهانی که توسط این سامانه خدمات نرمافزاری هوشمند اجازه دسترسی پیدا میکنند افزود: حدود ۴۰ هزار سایت کاربردی در دنیا که کاربران ایرانی را از خدمات خود محروم کردهاند، توسط این سامانه پوشش داده میشوند.
انتهای پیام/