تشکیل کارگروهی برای برونرفت از مشکلات پردیس دانشگاهی «سرآبتاوه»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشترک رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، فارس، بوشهرو شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، محمدکاظم کاوهپیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، حجتالاسلام روحالله صیادیانخواه رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، محمدرضا قائدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، علی مهبودی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در سالن جلسات استاد ملکنسب واحد یاسوج برگزار شد.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست با اشاره به توانمندی استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزههای نفت، گاز و پتروشیمی، خواستار برنامهریزی دقیق و مدوّن در راستای کسب درآمدهای غیرشهریهای و استفاده از ظرفیت بالای استان، شرکتهای دانشبنیان و مراکز رشد دانشگاه برای همکاری مشترک واحدهای استان و شرکت نفت و گاز شد.
سروری مجد، هدف از سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد را حضور در جمع مسئولان دانشگاهی و بررسی مشکلات موجود در استان و تلاش برای کمک به توسعه این استان در دو حوزه معاونت توسعه و شورای گسترش سازمان مرکزی عنوان کرد.
وی یادآور شد: عمده مسائل مطرح شده در حوزه اداری، مالی و گسترش و آمایش است و پیشنهاد میشود نشیستی با حضور تیم معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان مرکزی و اعضای هیئترئیسه سه واحد کهگیلویه و بویراحمد، فارس و بوشهر در یکی از این سه استان تشکیل و مسائل مطرح شده دراین شورا بررسی شود.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: من هم در این جلسه شرکت خواهم کرد و وقتی این تبادلنظر و آرا صورت بگیرد، علاوه بر تصمیمگیریهای کلان در سطح دانشگاه میتوان نسخههایی را برای استانهای دیگرهم تنظیم کرد.
سروری مجد با اشاره به پردیس دانشگاهی سرآبتاوه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج گفت: درباره این مجموعه بزرگ باید یک کارگروه مشترک شامل دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد و سازمان مرکزی تشکیل و راههای توسعه و برونرفت از وضع موجود این سرمایه عظیم بررسی و بهترین تصمیم اتخاذ شود که میتواند شامل مشارکت بخش خصوصی و گردشگری باشد، همچنین باید پیشنهادها در این کارگروه مشترک ارائه و تصمیم نهایی اتخاذ شود.
وی با اشاره به سیاست سازمان مرکزی درباره آزمایشگاهها گفت: نظر سازمان مرکری این است که در هر استان یک آزمایشگاه مرکزی وجود داشته باشد و مسئولان پژوهشی استانها به فکر کسب درآمدهای غیرشهریهای از طریق آزمایشگاهها باشند و تمام تمهیدات لازم برای استانداردسازی و اخذ مجوزهای لازم از سازمان استاندارد، انعقاد قراردادهای همکاریهای مشترک با مراکز علمی و پژوهشی، مشارکت با استانهای دیگر و کسب درآمدهای غیرشهریهای ایجاد شود و از ظرفیت بالای استادان دانشگاهها در آزمایشگاهها و همکاریهای دوجانبه با پالایشگاههای نفت، گاز و پتروشیمی استفاده شود.
کاوهپیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد هم به بیان توانمندیها، مسائل و مشکلات موجود در را پیشرفت و توسعه این دانشگاه پرداخت و حضور دکتر سروری مجد را در استان فرصت مغتنمی برای رفع مشکلات موجود در واحدهای دانشگاهی و توسعه هرچه بیشتر دانست.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه با قرائت فاتحه با آرمانهای این شهدا تجدید میثاق کرد.
انتهای پیام/