امارات هوابند «دروازه ماه» را میسازد
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، ناسا و «مرکز فضایی محمد بن راشد» (MBRSC) در امارات متحده عربی روز یکشنبه برنامههای این مرکز فضایی را برای ساخت ماژول هوابند پایگاه قمری «دروازه ماه» (Lunar Gateway) اعلام کردند.
دروازه ماه اولین ایستگاه فضایی بشر خواهد بود که به دور ماه میچرخد و از ماموریتهای ناسا برای اکتشاف بلندمدت ماه در پروژه «آرتمیس» (Artemis) به نفع همه پشتیبانی میکند.
امارات متحده عربی به خدمه علمی دروازه کمک میکند؛ این ماژول به خدمه این دروازه اجازه میدهد تا پیادهرویهای فضایی را در خارج از دروازه ماه انجام دهند و همچنین محمولههای علمی خارجی را نصب و بازیابی کنند.
در این اطلاعیه زمان اضافه شدن هوابند به دروازه ذکر نشده است، اگرچه حمدان بن محمد، ولیعهد دبی، با انتشار پستی در یکی از شبکههای اجتماعی اشاره کرد که این پروژه در سال ۲۰۳۰ تکمیل میشود.
بیل نلسون، مدیر ناسا در بیانیهای با اعلام این توافق گفت: ایالات متحده و امارات متحده عربی لحظهای تاریخی را در همکاری این دو کشور به منظور اکتساف فضا رقم میزنند.
امارات متحده عربی با ساخت ماژول هوابند برای دروازه امکان اکتشاف علوم پیشگامانه در اعماق فضا را فراهم میکند و زمینهسازی فرود انیان بر سیاره سرخ را آماده میسازد.
به عنوان بخشی از این توافق، امارات متحده عربی یک صندلی در ماموریت آینده آرتمیس را از آن خود کرده است.
مرکز فضایی محمد بن راشد علاوه بر راهاندازی این ماژول، پشتیبانی مهندسی را نیز برای ایستگاه فضایی قمری ارائه میکند. این هوابند به خدمه و پژوهشهای علمی امکان میدهد تا از محیط قابل سکونت ماژولهای سرنشیندار دروازه ماه به خلاء فضا منتقل شوند. این انتقالها از گسترش علم در اعماق فضا و همچنین نگهداری دروازه ماه پشتیبانی میکنند.
دروازه قمری به عنوان گسترش همکاری ایستگاه فضایی بینالمللی با مشارکت ایالات متحده، اروپا، ژاپن و کانادا ساخته میشود و از فرود در منطقه قطب جنوبی ماه پشتیبانی میکند.
انتهای پیام/