رونمایی پلیس از باند سارقان مسلح تلفن همراه و خریدار مسلح منزل
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، صبح امروز دوشنبه ۲۷ آذر در اداره یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ، اهالی رسانه با متهمان دو پرونده جنایی ملاقات کردند. یکی باند دو نفره سرقت مسلحانه تلفن همراه و دیگری فردی که به اسم خریدار منزل، دست به سرقت مسلحانه از منازل میزد.
سردار ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران در رابطه با دیستگیری این افراد گفت: همکارانم در معاونت مبارزه با جرایم جنایی موفق به شناسایی و دستگیری ۴ سارق شدند که با سلاح گرم اقدام به سرقت گوشی موبایل شهروندان میکردند.
وی افزود: یک نفر از این افراد ۱۲ فقره سابقه سرقت دارد که با استفاده از سلاح گرم اقدام به تهدید و موبایلقاپی میکرد. با هماهنگی مقام قضایی برای هر چهار نفر پرونده تشکیل شده است.
یکی از متهمان این پرونده جوان 38 سالهای است با استفاده از یک کلت کمری و یک قمه، موبایلهای چند شهروند را از آنها ربوده بود. این متهم در مورد چگونگی انجام این کارها گفت: من پیک موتوری بودم اما درآمدم کافی نبود. یک روز تلفن همراهی را در گوشه خیابان پیدا کردم، آن را به یک مالخر در منطقه مولوی به قیمت بیش از 2 میلیون تومان فروختم. وقتی دیدم میتوانم روزانه با فروش یک تلفن به این درآمد برسم، دست به این کار زدم.
وی که با استفاده از سلاح گرم دست به سرقت مسلحانه از شهروندان زده بود در مورد دلیل خریدن اسلحه گفت: من سال گذشته یک اسلحه به قیمت 7 میلیون تومان از ناصرخسرو خریده بودم. این اسلحه را هم به این دلیل خریدم که وقتی به روستایمان برمیگردم، برای زمان چرا که به بیابان میروم، بتوانم از خودم دفاع کنم!
این متهم اضافه کرد: من 7-8 فقره گوشی از مردم گرفتم ولی فکر نمیکردم که انقدر زود به دام بیافتم. حالا همه پول تمام آن گوشی ها را خرج کردم و نمیدانم چطور باید به مالباختگان پس بدهم.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: در پروندهای دیگر، فردی که به عنوان دلال ملکی وارد منازل شهروندان میشد و سپس با استفاده از سلاح گرم و تهدید، اقدام به سرقت میکرد و اموال سرقتی را تبدیل به خودرو میکرد، دستگیر و همه اموال او کشف و ضبط شده است.
ولیپور گودرزی در همین راستا به شهروندان متقاضی خرید و فروش خانه و ملک توصیه کرد: از این افراد میخواهیم که با تاییدیه بنگاه املاک اقدام به خرید و فروش ملک و بازدید مشتری از ملک کنند و قراردادها حتما از مبادی رسمی باشد و احراز هویت انجام شود.
این مقام ارشد انتظامی همچنین تاکید کرد: مردم مراقب باشند که در مراکز خلوت تا حد امکان از گوشی خود استفاده نکنند یا به کمک لوازم جانبی از موبایل استفاده کنند تا در دام گوشیقاپها نیفتند.
وی همچنین بر تشدید برخورد پلیس با جرایم خشن تاکید کرد و اظهار داشت: طرح تشدید برخورد با جرایم خشن در سه ماه پایانی سال با جدیت ادامه خواهد یافت و همه این اقدامات از جمله طرحهایی که در محلاتی نظیر شوش و هرندی اجرا شده، در راستای پیشگیری از سرقت بوده است که در این زمینه بیش از یک هزار و ۷۰۰ سارق از ابتدای سال تا کنون دستگیر شدهاند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ درباره اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری خروج گوشیهای سرقتی از کشور هم گفت: با دستور فرمانده فراجا، مرزبانی انتظامی به کمک سایر بخشهای پلیس آمده است و از قاچاق موبایل به خارج از کشور جلوگیری میکند. همچنین تا کنون ۴۰۰ مالخر حرفهای در این زمینه شناسایی و دستگیر شدهاند.
این مقام ارشد انتظامی در پایان خاطرنشان کرد: بازدید از صنوف به صورت مستمر انجام میشود و دفترچهای برای آنها ایجاد کردهایم تا به محض فروش اموال مشکوک به سرقتی، این اموال ضبط و توقیف میشود؛ همچنین تعامل خوبی بین پلیس اماکن و سایر نیروهای پلیس در این زمینه وجود دارد.
این گزارش در حال بروز رسانی است...
انتهای پیام/