دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ژل سوسک‌کُش حاوی ماده مؤثره بومی‌سازی شد

ژل سوسک‌کُش حاوی ماده مؤثره بومی‌سازی شد
تیم‌استارت‌آپی دانشجویان مهندسی شیمی پایه، مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، موفق به تولید ژل سوسک‌کُش حاوی ماده مؤثره(با ساخت فرمولاسیون داخلی) شدند.
کد خبر : 884987

علی رمضانی، دانشجوی ارشد مهندسی شیمی و بنیان‌گذار تیم استارت‌آپی در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران درگفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری آنا به مزیت فناورانه به‌کار رفته در این ژل سوسک‌کُش اشاره کرد و گفت: این ژل حاوی یک ماده مؤثره با فرمولاسیون ساخت تیم خودمان است که آن را مهندسی معکوس کرده‌ایم. تا قبل از ساخت این محصول، ماده مؤثره به‌کاررفته از خارج کشور وارد می‌شد.

رمضانی درباره کارکرد این ژل افزود: ژل سوسک‌کُش جدید به‌صورت طعمه سوسک است. زمانی که وارد بدن حشره می‌شود، با ترشح ماده مؤثره، حشره مسموم شده و در نهایت همه کلونی حشرات، آلوده به این ژل می‌شوند.

بنیان‌گذاراین تیم استارت‌آپی، به احساس نیازاین تیم برای ساخت این محصول اشاره کرد و افزود: هدف اصلی تیم، کاهش رشد حشرات موزی از جمله سوسک‌های ریز آلمانی( که اغلب در کابینت‌ها و قفسه‌های چوبی موجود هستند) بود. آسیبی که این حشرات با رشد بی‌رویه‌ جمعیت‌شان  به محیط‌ زیست وارد می‌کنند، درطول زمان اغلب جبران‌ناپذیر است.

رمضانی، درخصوص تجاری‌سازی محصول استارت‌آپی، تصریح کرد: تا کنون، مرحله پایلوت(اولیه) تولید محصول انجام شده و به‌زودی بعد از رفع نیازهای مالی تیم، وارد تولید انبوه خواهیم شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب