دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مدیریت پروژه‌های ساختمانی با وب اپلیکیشن هوشمند ایرانی ممکن شد

مدیریت پروژه‌های ساختمانی با وب اپلیکیشن هوشمند ایرانی ممکن شد
متخصصان جوان یک تیم‌استارت‌آپی، موفق به بومی‌سازی پلتفرم مدیریت هوشمند پروژه‌های ساختمانی در ایران شدند.
کد خبر : 883329

امین برزوئیان سرپرست تیم‌استارت‌آپی فعال در حوزه صنعت ساختمان‌سازی و عمران، در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری آنا گفت: ایده طراحی  سیستم هوشمند مدیریت پروژه ساختمانی از سال1397 شکل گرفت. این پلتفرم، نتیجه پروژه‌های دانشگاهی است که تصمیم گرفتم آن را در کشور بومی‌سازی کنم.

وی افزود: سیستم‌های هوشمند مدیریت پروژه که در دنیا به آن «BIM» یا (مدل‌سازی اطلاعات ساختمان) گفته می‌شود، درایران به این شکل گسترده وجود نداشت. درواقع، این سیستم، شامل همه مراحل ساخت و کنترل یک پروژه ساختمانی(طراحی، ساخت و بهره‌برداری) می‌شود.

بنیان‌گذار این پلتفرم درباره مزیت و کارویژه این سیستم گفت: زمانی که یک ساختمان، به‌اصطلاح مهندس، کُلنگ می‌خورد، از ابتدای کار تا انتها، نیازمند یک ناظر برای مدیریت همه جزئیات است. این جزئیات شامل، نظارت بر کارگران، خرید مصالح، نقشه‌کشی‌ها و خلاصه هماهنگی مرحله به مرحله با کارفرما است.

وی درخصوص مخاطبان هدف و کاربرانی که می‌توانند از این سیستم استفاده کنند، گفت: این پلتفرم برای پروژه‌های عمرانی بزرگ طراحی شده، یعنی پروژه‌هایی با متراژ 5 هزارمتر به بالا، بنابراین خیلی برای عموم کاربران، کاربردی ندارد و محصول ما، بیشتر «B2B» یا (بیزینس به بیزینس) است.

برزوئیان به جزئیات بیشتری از مراحل طراحی این وب‌اپلیکیشن اشاره کرد و گفت: الگوی طراحی در این پلتفرم، شعار «Any device, Any where» یا (هر وسیله، هرجا) است. درواقع کاربر، بدون استفاده از هیچ دستگاه خاصی و تنها با اتصال به اینترنت، می‌تواند از این سیستم برای پروژه خود بهره بگیرد.

وی تصریح کرد: کاربر که درواقع همان کارفرمای پروژه عمرانی است، از طریق داده‌هایی که هر فرد مسئول در پروژه، وارد سیستم می‌کند، کاملا متوجه روند پیشرفت کار می‌شود. اینکه برای مثال، مصالح از کجا و توسط چه کسی خریداری شده است؟ یا بخش‌های دیگر پروژه در چه مرحله‌ای از کار است؟ توسط این پلتفرم، کاملا قابل تشخیص است.

بنیان‌گذار این محصول دانش‌بنیان، به هزینه‌های اجرایی‌کردن این سیستم هوشمند اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون، تمام هزینه‌ها برای طراحی این پلتفرم از محل سرمایه‌های شخصی بوده است. 

 برزوئیان، به توسعه این پلتفرم و انتقال آن به خارج از کشور اشاره کرد و گفت: علاقمندیم در کشور خود فعالیت کنیم و اصلا به‌همین خاطر، این پلتفرم را در داخل ایران، بومی‌سازی کردیم.  از دولت و مسئولین، تنها یک انتظار داریم که بستر فعالیت را برای همچنين استارت‌آپ‌هایی فراهم کنند.

وی گفت: امکان دارد که تا چندسال آینده، اگر نتوانیم به فعالیت خود در ایران ادامه دهیم، این سیستم را در خارج از ایران، توسعه دهیم.

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب