دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 خرداد 1395 - 14:28

معاون پارک علم و فناوری روسیه: به حرکت درآمدن چرخ تکنولوژی دانشگاهی با همکاری ایران و روسیه

معاون پارک علم و فناورى روسیه در رابطه با دستاوردهای علمی دانشگاه آزاد اسلامی و جمهوری اسلامی ایران گفت: «بسیار جالب بود که تیم‌های جوان را می‌دیدم که با هم و در کنار هم کار می‌کردند. این جوانان تکنولوژی پهناوری را گسترش می‌دهند. دیدن این همه تنوع و اختراعات متنوع برای من بسیار جالب بود».
کد خبر : 88066

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ستاد خبری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه آزاد، نیکولاى گراچو، معاون پارک علم و فناوری روسیه، با اشاره به حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از مخترعان و محققان دانشگاهی گفت: «برای من بسیار جالب است که یک دانشگاه از تجارت‌ها جوان دنیا حمایت می‌کند. در روسیه هم ما به همین ترتیب عمل می‌کنیم».


گراچو با اشاره به همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران و روسیه بیان کرد: «حرکت موازی بین ایران و روسیه شکل گرفته است و امیدوارم که تیم‌های ایران و روسی فعالیت‌های مشترکی را در کنار هم داشته باشند و بتوانند در بحث توسعه تکنولوژی و تحقیقات عملی به یکدیگر کمک کنند و چرخ توسعه تکنولوژی را بیش از پیش به حرکت در آوریم».


به گفته معاون پارک علم و فناورى روسیه، مهم‌ترین اصل نتیجه نهایی این همکاری است تا بتوانیم از امکانات یکدیگر استفاده کنیم.


او با اشاره اهمیت حمایت از دانشمندان و تولیدکنندگان جوان گفت: «مهم‌ترین مشکل برای دانشمندان و تولیدکنندگان جوان چه در ایران و روسیه یافتن حمایت کننده است. به همین منظور همکاری دو کشور می‌تواند راهی برای حمایت دانشمندان باشد. ایران و روسیه می‌توانند با استفاده از تجربیات یکدیگر و انتقال این تجربیات به حل این مشکل کمک کنند».



گراچو با بیان اینکه فضای پساتحریم و همکاری‌های دو کشور روسیه و ایران می‌تواند به توسعه اقتصادی و فرهنگی هر دو کشور کمک کند، گفت: «ایران یک بازار بسیار بزرگ با پتانسیل بالا در دنیا است و سرمایه گذاری در ایران یکی از دلایل حضور ما در ایران است».


او ادامه داد: «نگاه ما به ایران تنها نگاه تجاری و سرمایه‌گذاری نیست. ایران صاحب دانشمندان خبره و علم قوی است و همکاری با این دانشمندان می‌تواند نتایج بسیار خوبی برای هر دو کشور به همراه داشته باشد».


وی عنوان کرد: «در روسیه از سرمایه‌گذاری‌های دولتی و معافیت‌های مالیاتی برای حمایت از جوانان و دستاوردهای آنها استفاده می‌کنیم تا جوانان را به جلو حرکت دهیم. امیدواریم که ایران نیز بتواند از دانشمندان جوانان و نسل خلاق خود اینگونه حمایت کند. جذب سرمایه‌گذاران خصوصی در بخش اختراعات کار بسیار سختی است چراکه سرمایه‌گذاران سرمایه‌های خود را به اختراعاتی که سرنوشت مشخصی ندارند اختصاص نمی‌دهند».


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب