دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

لزوم کسب ۲۵۰ امتیاز توسط سربازان امریه دانش‌بنیانی

لزوم کسب ۲۵۰ امتیاز توسط سربازان امریه دانش‌بنیانی
کارشناس نظام وظیفه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: امتیازات علمی و فناورانه سربازان در پروژه جایگزین خدمتی که در شرکت‌های دانش‌بنیان انجام می‌گیرد، لازم است که به ۲۵۰ برسد.
کد خبر : 880524

رسول بهرامی کارشناس نظام وظیفه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری آنا عنوان کرد: معاونت علمی برای شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیلات نظام وظیفه که شامل دو بخش امریه در شرکت‌های دانش‌بنیان و دیگری پروژه جایگزین خدمت در شرکت‌های دانش‌بنیان را در نظر گرفته است.

بهرامی با بیان اینکه امریه سربازی دانش‌بنیان‌ها ۲۴ ماه است که ۲ ماه آموزشی در پادگان دارد، گفت: سربازان ۲۲ ماه از سربازی خود را در شرکتی که درخواست خود را ارائه کرده اند و پروپوزال اول ثبت‌ نام را به ما داده‌اند سپری خواهند کرد.

وی با اشاره به پروژه جایگزین خدمت تصریح کرد: این پروژه به نوع پروپوزالی که ارائه داده می‌شود بستگی دارد و بین ۱۴ تا ۱۹ ماه به طول می انجامد.

این کارشناس نظام وظیفه معاونت علمی گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان در امریه باید شرایطی را داشته باشند؛ به عنوان مثال سرباز باید شرایطی داشته باشد که یکی از آن‌ها این است که ۶ ماه حتماً دارای سابقه بیمه در شرکت باشد.

بهرامی با بیان نحوه ثبت‌ نام برای امریه سربازی گفت: متقاضی باید ثبت‌ نام اولیه را در سامانه (prs.daneshbonyan.ir) انجام دهد و مشخصات و پروپوزال خود را در آنجا قید کند. سپس ثبت‌ نام اولیه انجام شده و بعد مدارک ارائه‌شده توسط فرد متقاضی بررسی خواهد شد و اگر امتیاز اولیه که بیش از ۸۰ است را کسب کند در این صورت تأیید خواهد شد که این تأییدِ اولیه خواهد بود.

وی ادامه داد: بعد از انتشار لیست اولیه، داوران پروپوزال‌ها را بررسی خواهند کرد که در هر حوزه‌ای داور مربوط به همان حوزه حضور دارد. بعد از تأیید داوران، وارد پروسه سربازی خواهد شد که به معنای ثبت‌ نام نهایی خواهد بود و فرد، سرباز معاونت علمی و فناوری شناخته خواهد شد.

بهرامی گفت: بعد از این مرحله به متقاضی اعلام می‌شود که برای دریافت برگه سبز خود اقدام کند و وارد عقدقرارداد با کارگزاری مالی شوند. در این صورت شرکت باید دو فقره چک ارائه کند که این چک‌ها بابت هزینه آموزشی، نظارت و ارزیابی و بیمه سرباز است. بیمه سربازان امریه نیز بیمه نیرو‌های مسلح است؛ چراکه پروژه متفاوت است.

وی خاطرنشان کرد: در پروژه‌ جایگزین خدمت، متقاضی در هر زمانی قادر به ثبت‌ نام خواهد بود. در ابتدا متقاضی باید وارد سامانه احراز صلاحیت نخبگی بنیاد ملی نخبگان (sina.bmn.ir) شده و ثبت نام خود را انجام دهد. فرد حتماً باید سه ماه سابقه بیمه در شرکت مورد نظر داشته باشد که در امریه ۶ ماه بود.

شرایط شرکت‌های دانش‌بنیان در امریه سربازی

این کارشناس نظام وظیفه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با اشاره به شرایط شرکت‌ها در امریه سربازی گفت: شرکت‌ها حتماً باید دارای اظهارنامه مالیاتی بیش از ۱۰۰ میلیون تومان باشند و یا اینکه لیست بیمه ۲۰ نفره یا فروش معاملاتی فصلی بالای ۵۰ میلیون تومان داشته باشند.

وی ادامه داد: هر شرکت در هر سال شمسی قادر به دریافت سه سرباز خواهد بود. اگر اظهارنامه مالیاتی شرکت بیش از ۱.۲ میلیارد تومان باشد در هر سال شمسی قادر به دریافت سه سرباز خواهد بود.

بهرامی گفت: در پروژه جایگزین خدمت، هر شرکت در هر سال شمسی فقط قادر به استفاده از یک نفر در پروژه داخل شرکت خواهد بود و حتماً نیز باید اظهارنامه مالیاتی ولو صفر ریال داشته باشد.

وی تأکید کرد: یکی از مشکلات مهم در پروژه، بحث امتیازات علمی است که باید اختراع داشته باشند یا در جشنواره‌های خوارزمی یا المپیاد شرکت کرده باشند. یک بخش آن امتیازات علمی (زیرمجموعه بنیاد ملی نخبگان) است که ارتباطی با معاونت علمی ندارد و یک بخش آن نیز امتیازات فناورانه است که شامل امتیازات بیمه و فروش شرکت در صورت داشتن سِمتی درشرکت  می شود.

امتیازات علمی و فناورانه در پروژه جایگزین خدمت باید ۲۵۰ باشد

این کارشناس نظام وظیفه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تصریح کرد: در مجموع امتیازات علمی و فناورانه فرد باید ۳۰۰ امتیاز باشد که معمولاً بیش از ۲۵۰ نیز مورد پذیرش واقع می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب