دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

طراحی سامانه‌‌ای الکترونیکی برای برقراری ارتباط بین شهروندان و شهرداری

طراحی سامانه‌‌ای الکترونیکی برای برقراری ارتباط بین شهروندان و شهرداری
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی سامانه‌ الکترونیکی ۱۳۷ برای شهرداری‌ها در مقیاس شهری کوچک و بزرگ شده است.
کد خبر : 872985

رضا فخر طاولی، عضو هیئت علمی واحد چالوس دانشگاه آزاد اسلامی و مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان حاضر در رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره محصولی که در این رویداد ملی ارائه کرده‌اند، گفت: با سامانه‌ ۱۳۷شهرداری‌ها در این رویداد ملی شرکت کردیم. این سامانه یک اپلیکیشین موبایلی است که ارتباط بین شهروندان و شهرداری را به صورت الکترونیکی فراهم می‌کند.

وی افزود: با این سامانه به جای اینکه شهروندان به صورت حضوری به شهرداری بروند و مشکلات، پرسش‌ها و درخواست‌های خود را مطرح کنند، درخواست‌های خود را برای شهرداری ارسال می‌کنند که در کارتابل کارمندان شهرداری دریافت می‌شود، پس از آن، درخواست‌ها به واحد مربوطه ارسال و بعد از ثبت کد رهگیری به هر درخواستی پاسخ داده می‌شود و در نهایت پیگیری آن درخواست انجام شده تا به حصول نتیجه برسد. 

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس بیان کرد: این نرم‌افزار برای شهرهای بزرگ وجود دارد، اما در شهرهای کوچک هنوز اجرایی نشده است. اکنون فقط توانستیم در شهرستان‌های چالوس و نوشهر آن را راه‌اندازی کنیم و در مقیاس شهری کوچک هنوز رقیبی برای این سامانه وجود ندارد.

به گزارش آنا، رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» در قالب ۱۵ کمیته تخصصی و با حضور ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان از ۲۲ تا ۲۵ مهر جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار می‌شود.

همراه با این رویداد، نخستین کنفرانس ملی پژوهش و نوآوری در هوش مصنوعی، نمایشگاه دستاورد‌های نوین در هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی با محوریت چالش‌های علمی در حوزه هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب