یادگیری دانش روز دنیا با کمک محصولی مبتنی بر هوش مصنوعی
بهرام حیدری مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان که در رویداد ملی عصر امید البرز در حوزه تخصصی «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» حضور دارد در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره محصولی که در این رویداد ارائه کردهاند، گفت: محصولی که در این نمایشگاه ارائه میدهیم نوعی محصول آموزشی است با تکیهبر روش «میکرولرنینگ» است.
وی افزود: بهروزترین مطالب برگرفته از کتابهای روز آمازون را به قالب صوتهای پنج دقیقهای و سه موضوع مهم در اختیار مخاطب قرار میدهیم. این محتوا با رویکرد آموزشی به مدیران و کارکنان و افرادی که زمان کافی برای درس خواندن ندارند، ارائه میشود. مدیریت روانشناسی مدریت و کسبوکار بازاریابی و فروش و مسائل خود بهبودی، سلامت، تغذیه و مواردی بهصورت که کاربردی است در این برنامه ارائهشده است.
حیدری خاطرنشان کرد: این روش برای افرادی که نیاز به آموزش دارند؛ اما زمان کافی ندارند، کاربرد دارد. هرچند که این روش انتقال دانش نیست و انتقال راهکار است به صورتی که فرد با گوش دادن محتوا و تکرار آن در روزهای مختلف باعث تثبیت مفهوم میشود. هرروز با دریافت فایلهای پنج دقیقهای در معرض اطلاعات و دانش روز دنیا که حتی در ایران هم منتشرنشده قرار میگیرد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به اینکه از هوش مصنوعی در این محصول استفاده شده ادامه داد: در خلاصه کردن مطالب و محتوا و ترجمه مطالب و تولید محتوا از هوش مصنوعی انجام میکنیم.
حیدری ادامه داد: با این روش افراد میتوانند تا آخر سال۱۴۰۲، ۱۵۰۰صفحه از علم روز دنیا را بدست بیاورند.
به گزارش آنا، رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» در قالب ۱۵ کمیته تخصصی و با حضور ۲۰۰ شرکت دانشبنیان از ۲۲ تا ۲۵ مهر جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار میشود.
همراه با این رویداد، نخستین کنفرانس ملی پژوهش و نوآوری در هوش مصنوعی، نمایشگاه دستاوردهای نوین در هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، نشستها و کارگاههای تخصصی با محوریت چالشهای علمی در حوزه هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/