آغاز به کار چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد قزوین، دکتر مرتضی موسیخانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و رئیس کمیته برگزاری نمایشگاه در چهارمین نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی چند سالی است که به شکل مستقل در حال برگزاری است. بعد از دوره مدیریت جدید دانشگاه آزاد جشنوارهای تحت عنوان جشنواره فرهیختگان اعلام شد. در آن جشنواره دستاوردهای پژوهشی و نوآوریهای مختلف حوزه تولید علم و دانش و محصولات کاربردی به نمایش گذاشته شد».
رئیس کمیته برگزاری نمایشگاه در ادامه بیان کرد: «خوشبختانه نمایشگاه دستاوردهای علمی _پژوهشی دانشجویان چند سالی است به شکل منظم همزمان با سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار میشود و امسال خوشبختانه در سالنی که متعلق به دانشگاه آزاد است در کنار سازمان مرکزی دانشگاه برگزار خواهد شد».
موسیخانی در ادامه گفت: «این نمایشگاه از روز پنجشنبه 30 اردیبهشت ماه فعالیت خود را همزمان با جشنواره آغاز کرد و تا روز سهشنبه 5 اردیبهشت نیز نمایشگاه ادامه دارد».
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به اینکه شعار سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است و پایه اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانشبنیان است، افزود: «چنانچه بتوانیم در شرایط نامساعد کشور یعنی هنگام تحریمها دستاوردهایی داشته باشیم و بنا به فرموده مقام معظم رهبری بتوانیم مستقل عمل کنیم و نیازمند نباشیم نیز در اصل به اقتصاد مقاومتی عمل کردهایم».
وی ادامه داد: «با توجه به تحولات و تولیدان علمی جهان که امروز مبتنی بر دانش است هر اندازه که بتوانیم دستاوردهای دانشگاه را به محصول تبدیل و آنها را در کشور تولید کنیم توانستهایم اقتصاد مقاومتی را به مرحله اجرایی درآوریم. آنچه که دانشگاه آزاد اسلامی در طی دوره مدیریت جدید تاکید دارند این است که بتوانیم با تاسیس شرکتهای دانش بنیان و تحقیقات کاربردی برای تامین نیازهای کشور گام موثری برای اقتصاد مقاومتی برداریم. از این رو برپایی این نمایشگاه نیز در راستای همین موضوع تشکیل شده است تا دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشجویان به نمایش درآید و مرکزی باشد برای حضور سرمایهگذاران و صاحبان صنعت و برای حمایت از این نوع تحقیقات».
دکتر موسیخانی در پایان خاطر نشان کرد: «یکی از اهداف مهم برگزاری این نمایشگاه ایجاد تعاملات بعدی برای تامین نیازهای صنعتگران با توجه به توانمندیهای دانشگاههای مختلف کشور که نوعا تخصص دارند در حوزههای مختلف است تا بتوانیم در حوزههای مختلف صنعتی نیازهای کشور را تامین کنیم».
انتهای پیام/