بررسی علمی خطر ابتلا به برخی بیماری ها با توجه به یک وعده غذایی
به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش نشان میدهد که عادت خوردن صبحانه، نقش اساسی در افزایش تدریجی جذب پروتئین در ساعات صبح دارد.
این پژوهش که به سرپرستی دانشگاه میسوری- کلمبیا ایالات متحده امریکا انجام گرفته و نشان میدهد که واکنش متابولیک بدن در خوردن صبحانه پر پروتئین نسبت به نخوردن صبحانه بسیار متفاوت است.
محققان توضیح میدهند، کسانی که همیشه از خوردن صبحانه خودداری میکنند، در صورتی که روزی صبحانه پر پروتئین مصرف کنند کنترل ضعیف تری در قند خونشان به وجود میآید در حالی که کسانی که به طور معمول صبحها از صبحانهای با کربوهیدرات بالا استفاده میکنند، زمانی که صبحانه پر پروتئین مصرف کنند، کنترل قندخونشان بهبود پیدا میکند.
دکتر هیتر لیدی (Heather Leidy) استادیار دانشگاه میسوری- کلمبیا در این رابطه میگوید: یافتههای ما نشان میدهند که سطح پایدار قند غذا یکی از عوامل قوی در کنترل ضعف شاخص گلوکز بوده و با افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دو و عوارض قلبی – عروقی همراه است.
وی در ادامه اظهار داشت که با توجه به خطر بالقوه در دراز مدت، شناسایی رژیم غذایی راهبردی به افراد کمک میکند تا زمانی که جوان هستند به کاهش سطح قند خون خود اقدام کرده تا بتوانند از بروز بیماریهای دیابت نوع دو و بیماریهای قلبی – عروقی جلوگیری کنند.
به گزارش آنا، دکتر لیدی همچنین متذکر شد که افرادی که عادت به نخوردن صبحانه دارند با افزایش ناتوانی در سوخت و ساز مقدار زیادی از پروتئین مواجه میشوند، اما زمانی که آنها شروع به خوردن صبحانه کنند، باید به تدریج مواد غذایی پروتئین دار را به صبحانه خود اضافه کنند تا بتوانند کنترل قند خون خود را بهبود بخشند.
انتهای پیام/