استفاده از هوش مصنوعی در درمان ناباروری در دستور کار پژوهشگاه رویان
عبدالحسین شاهوردی، رئیس پژوشگاه رویان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: در ابتدا رویکرد پژوهشگاه رویان آموزش، پژوهش و خدمات تخصصی در حوزه ناباروری بود؛ اما بعد از آن با درایت محققان رویان بحث پژوهش و آموزش دنبال شد.
وی گفت: تجربه به دست آمده در بخش علوم پایه باعث شد تا محققان وارد موضوعات سلولهای بنیادی، بیوتکنولوژی و همانندسازی شوند.
رئیس پژوهشگاه رویان عنوان کرد: این اتفاقات باعث شد تا تجربه محققان عمیقتر و فعالیتها و برنامههای رویان گستردهتر شود. در حال حاضر تقریباً ۴۰۰ محقق، اعضای هیئت علمی و کارشناس پژوهش در مجموعه رویان مشغول فعالیت هستند.
عضو هیئت علمی رویان با بیان اینکه به جایگاهی رسیدیم که با مراکز بینالمللی دنیا در حال تعامل هستیم، مطرح کرد: نتایج تحقیقات در سطح جهانی نشان میدهد که پژوهشگاه رویان جزء ۱۰ مرکز تأثیرگذار در عرصه ناباروری است.
به گفته شاهوردی، محققان رویان در عرصههای حفظ باروری، ناباروری و علل آن گام برداشتند و تأثیر سبک زندگی، مشکلات تغذیه و شغل افراد را در این عرصه مورد بررسی قرار دادند.
رئیس پژوهشگاه رویان با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی و درمان ناباروری در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: امروزه صنعت میتواند از سرطان پیشگیری کند و پروتکلهای درمانی مناسب زوج ارائه دهد. این اتفاقات ماحصل تعامل بینرشتهای است که در پژوهشگاه رویان استفاده میشود. صنعت فناوری اطلاعات در خدمت تولید مثل است.
انتهای پیام/