دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 اسفند 1393 - 12:07
عضو هیئت علمی واحد نراق عنوان کرد

توانایی مدیریت جهادی برای برطرف کردن مشکلات اقتصادی و فرهنگی

عضو هیئت علمی واحد نراق گفت: مدیریت جهادی می‌تواند گام‌های موثری برای برطرف کردن مشکلات اقتصادی و فرهنگی باشد و روحیه مبارزه و روحیه جهادی می‌تواند کشور را در تمام زمینه‌ها متحول کند.
کد خبر : 8642

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حمیدرضا بهرامی در جلسه هم اندیشی استادان واحد نراق که با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی و اعضای هیئت رئیسه که در سالن شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق برگزار شد، با مقایسه آماری رشد اقتصادی ایران و کشورهای توسعه‌یافته گفت: یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری و مسئولان نظام حرکت علمی برای رشد اقتصادی است.


عضو هیئت علمی گروه مدیریت واحد نراق، ویژگی‌ها و مولفه‌های مدیریت جهادی را برشمرد و گفت: از جمله مولفه‌های مدیریت جهادی تخصص گرایی و تکیه بر محوریت علم و دانش، استقامت و تداوم در کار، شوق، روحیه و انگیزه کافی برای خدمتگزاری به مردم، خدمت به مردم با نیت الهی ووجود تعهد و تخصص در کنار همدیگر را می‌توان نام برد.








استاد گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق با توجه به فساد مالی در برخی از دستگاه‌ها بیان کرد: فساد اداری در جامعه و سازمان‌ها انگیزه خدمت رسانی در جامعه را از بین می‌برد

وی خاطرنشان کرد: شعار سال فقط برای یک سال نیست بلکه باید در طول سال‌های متمادی آویزه گوش قرار گیرد.


استاد گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق با توجه به فساد مالی در برخی از دستگاه‌ها بیان کرد: فساد اداری در جامعه و سازمان‌ها انگیزه خدمت رسانی در جامعه را از بین می‌برد.


بهرامی گفت: مدیریت جهادی مدیریتی است که بر اساس اهداف مقدس و متعالی و با نیت الهی باشد. همچنین مدیریت جهادی، داوطلبانه است و ساختاری اجباری و دستوری ندارد، مدیریتی است که سراسر روحیه مشارکت در آن جریان دارد؛ در مدیریت جهادی به جای مدیریت باید رهبری کرد.


وی به بیان سایر مولفه‌های مدیریت جهادی پرداخت و گفت: مدیریت جهادی مدیریتی است که مبتنی بر خودباوری، رعایت کرامت انسانی و اهمیت دادن به سرمایه انسانی، پرکاری، سخت کوشی، وقت‌شناسی، اخلاق مداری، قناعت و اهمیت توجه به بیت المال و مدیریتی مبتنی بر ولایت مداری... است.


بهرامی با توجه به نمونه‌های موفق مدیریت جهادی در طول انقلاب اسلامی از جمله پیروزی انقلاب، دوران دفاع مقدس، شیوه مدیریت در جهاد سازندگی پرداخت و گفت: امروز باید در مدیریت جهادی از آنارشیسم مدیریتی، تجربه ستیزی و نهاد ستیزی پرهیز شود.


در ادامه استادان و اعضای هیئت علمی به ارائه دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پیرامون مدیریت جهادی پرداختند و الگوهای موفق مدیریت در جهان را مورد بررسی و تحلیل قرار دادند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب