دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 ارديبهشت 1395 - 16:15
دبیر ستاد سلول‌های بنیادی خبر داد

ساخت دستگاه جداسازی سلول در ایران/ شکست انحصار آلمان

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌ سلول‌های بنیادی از ساخت دستگاه جداسازی سلول در ایران خبر داد و گفت که پیش از این تنها آلمان دارای این دانش فنی بود.
کد خبر : 86299

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از خبرنگار مهر، امیرعلی حمیدیه امروز در نشست خبری در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: «اولین جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی از سی‌ام اردیبهشت تا یکم خرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود».


وی افزود: «جشنواره علوم و فناوری سلول‌های بنیادی طی سه روز با حضور برترین‌ها و فعال‌ترین‌ها در این حوزه برگزار خواهد شد».


به گفته حمیدیه، در این کنگره ۱۶ کارگاه آموزشی با حضور ۱۷۰ محقق، دانشجوی تحصیلات تکمیلی از دیروز به مدت سه روز در قالب این جشنواره آغاز به کار کرده است.


دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌ سلول‌های بنیادی افزود: «در این جشنواره ۱۲ مدعو خارجی خواهیم داشت که قرار است سخنرانی داشته باشند، همچنین ۱۱ ایرانی مقیم خارج از کشور که در زمینه سلول‌های بنیادی فعالیت داشته‌اند نیز در این جشنواره حضور خواهند داشت».


حمیدیه با بیان اینکه ۲۸۰ مقاله به دبیرخانه این جشنواره علوم و فناوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی ارسال شده است، گفت: «از این تعداد ۱۴۰ مقاله در قالب پوستر، ۳۰ مقاله ایرانی و ۵ مقاله خارجی از کشورهای همسایه همچون پاکستان، تاجیکستان و عراق پذیرفته شده است».


وی با اشاره به کنگره‌ای که در قالب این جشنواره برگزار می‌شود، گفت: در کنگره بین‌المللی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، آخرین یافته‌های علمی در ۴ محور اصلی در اختیار محققان و پزشکان قرار خواهد گرفت.


حمیدیه با اشاره به محورهای این کنگره بین‌المللی گفت: «بخش بالینی، بحث‌های علوم‌ پایه، مباحث اخلاقی و قوانین و مقررات در تولید و مطالعات بالینی و مطالعات صورت گرفته در بخش تولید از محورهای این کنگره بین‌المللی به شمار می‌روند».


دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌ سلول‌های بنیادی اظهار داشت: «در این کنگره ۱۴ سخنران خارجی از افراد برجسته کشورهای آمریکا، آلمان، اتریش، هلند، انگلیس حضور خواهند داشت. همچنین ۲۲ سخنران داخلی و ۱۱ ایرانی خارج از کشور نیز قرار است به ایراد سخنرانی بپردازند».


وی در خصوص نمایشگاه و فن‌بازار این جشنواره اظهار کرد: «نمایشگاه و فن‌بازار تخصصی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی کشور با هدف حضور فعالان این حوزه اعم از مراکز تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان، تولیدکنندگان، شرکت‌های دارویی، بانک‌های سلولی و بافتی، بیمارستان‌ها و کلینیک‌های ارائه دهنده خدمات و صاحبان سرمایه با هدف معرفی دستاوردها و تعاملات بین صاحبان ایده و تولیدکنندگان در این حوزه برگزار می‌شود».


به گفته دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌ سلول‌های بنیادی، قرار است ۵۰ شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه سلول‌های بنیادی در این نمایشگاه حضور یابند.


دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌ سلول‌های بنیادی با بیان اینکه بخش دانش‌آموزی نیز در این جشنواره فعال است، گفت: «این بخش با هدف ترویج مفاهیم و تقویت توان علمی دانش‌آموزان در حیطه دانش زیست‌شناسی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی و همچنین ایجاد شبکه دانش‌آموزی تشکیل شده است».


به گفته وی، بنا داریم از برگزیدگان اولین المپیاد ملی دانش‌آموزی نیز در این جشنواره تقدیر کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب