لزوم اجرای برنامههای ویژه منطقهای
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود ابراهیمی سرپرست سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاد دانشگاهی در نشست مشترک با مهدی ژیانپور، رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان به اهمیت تجاریسازی و اقتصاد دانشبنیان در جهاد دانشگاهی پرداخت و با تأکید بر اهمیت محتوا، تقدم و اولویت آن بر ساختار، اظهار کرد: اساساً نگاه و رویکرد جدید ما توسعه مبتنی بر محتواست نه توسعه مبتنی بر ساختار، چراکه اهمیت دادن به ساختار، محدودکننده است. بر اساس این رویکرد آنچه اهمیت دارد، کار واقعی است.
وی به هدفگذاری سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: اگر هدف اصلی را ایجاد درآمد تعریف کنیم، هدف بعدی ارائه خدمات به عموم ملت و جامعه مبتنی بر اساسنامه جهاد دانشگاهی است. براین اساس همه برنامهها باید در راستای این اهداف باشد و در این صورت از آنها حمایت خواهیم کرد.
سرپرست سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاد دانشگاهی بر اهمیت تعامل با اکوسیستم تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه جهاد دانشگاهی بهعنوان یک مجموعه خوشنام فعالیتهایی را انجام میدهد، ممکن است نتواند به همه تقاضاها پاسخ دهد. در چنین شرایطی، حالت ایده آل، مبادله فناور خواهد بود. برای نمونه در اکوسیستم وزارت علوم، مرکز رشد یا پارکی داریم که حوزه تخصصی آن سلامت است و حوزه تخصصی گردشگری. این دو میتوانند بهصورت همافزا با یکدیگر همکاری کنند. اگر چنین تعاملی در بیرون از واحدهای جهاد دانشگاهی نیز شکل بگیرد، میتوانیم موفقتر عمل کنیم و در حوزه تجاریسازی استان مطرح شویم.
ابراهیمی درباره لزوم اجرای برنامههای ویژه منطقهای، عنوان کرد: ممکن است با ذوق و هنر شخصی افراد در یک منطقه اتفاق مثبت و مفیدی مانند تد رخ دهد. در این صورت باید این رویدادهای مفید و مدلهای موفق را در مناطق مختلف شناسایی کنیم و آنها را در سطح کشور توسعه دهیم و تکثیر کنیم.
وی با بیان اینکه همه شهروندان این کشور هستیم و هدفگذاری همه فعالیتها باید در راستای خدمت به کشور باشد، ادامه داد: میان واحدهای جهاد دانشگاهی نباید مرزی وجود داشته باشد؛ برای نمونه میان آموزش، تجاریسازی و فرهنگی نباید مرزهای تعیین شدهای وجود داشته باشد؛ بلکه باید همپوشانی وظایف وجود داشته باشد.
سرپرست سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاد دانشگاهی سیاست سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاد دانشگاهی را نظارت و راهبری اعلام و تأکید کرد: آنچه اهمیت دارد کار و اقدامی است که باید انجام شود و در راستای تحقق این مهم باید بهصورت همافزا با بخشهای مختلف همکاری کرد.
انتهای پیام/