بذر پیاز اصلاحشده به بازار رسید
پرویز حسابی مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان درباره اصلاح ژنتیکی بذر در گفتوگو با خبرنگار علم و فناوری آنا گفت: این شرکت محصولات پیاز، هویج و کدو آجیلی را بهعنوان نمونه محصولات گیاهی مورد اصلاح ژنتیک قرار داده است.
وی با بیان اینکه بذر اصلاحشده در واقع بذری است که بهلحاظ ژنتیکی نسبت به بذرهای همقطار خود برتری دارد، گفت: با توجه به نبود بذر مناسب و یکنواخت از نظر ژنتیکی در بازار، تولیدکنندگان پیاز قرمز نمیتوانند محصول کیفی و یکنواختی تولید کنند.
مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان مطرح کرد: بذور موجود در بازار دارای خلوص ژنتیکی نیستند و بخش مهمی از بذور سبزی و صیفی مصرفی وارداتی است. این بذور وارداتی با ذائقه و آب و هوای کشور سازگار نیستند از این رو با تولید بذر در کشور علاوه بر جلوگیری از وابستگی میتوان، هزینه تولید توسط کشاورز را نیز کاهش داد.
انتهای پیام/