حمایت بنیاد ملی نخبگان از ۱۵۰ مدرسه در مناطق کمبرخوردار
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ناصر باقریمقدم قائممقام بنیاد ملی نخبگان در نشست هماندیشی جمعی از نخبگان و صاحبان استعداد برتر با بیان اینکه در حوزه فرهنگ و هنر نیز شیوهنامه مربوط بهزودی ابلاغ خواهد شد، اظهار کرد: بهمنظور رشد مهارتهای دانش آموزان در حل مسئله و ارتقای توانمندی و مهارتهای کاربردی آنان، مدارس خلاقیت نیز بهزودی راهاندازی میشود.
وی با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش خود در زمره نخبگان قرار دارد، افزود: امروزه افرادی در رأس وزارت آموزش و پرورش قرار دارند که ادبیات نخبگانی را به خوبی میدانند و با فضای نخبگان به خوبی آشنا هستند. توجه به مستعدان دهکهای پایین جامعه یکی از برنامههای جدی بنیاد ملی نخبگان بوده که آن را با همکاری وزارت آموزش و پرورش دنبال میکند. برای نیل به این هدف، حمایت از جامعه نخبگانی مناطق کم برخوردار و بیبضاعت بهعنوان اولویت در دستور کار قرار گرفته است.
قائممقام بنیاد ملی نخبگان اضافه کرد: در سال جاری، برای نخستین بار ۱۵۰ مدرسه مستعدپرور در مناطق کم برخوردار مورد توجه و حمایت ویژه بنیاد ملی نخبگان و وزارت آموزش و پرورش قرار میگیرند. علاوه بر آن برای حمایت از صاحبان استعداد برتر ساکن در روستاها که دسترسی به مدارس سطح بالا ندارند، بیش از ۲۰۰ کانون مردمی با همکاری بنیاد ملی نخبگان و استفاده از ظرفیتهای نهادهای عمومی ایجاد شده تا بتوان مستعدان این مناطق را دوشادوش مدارس سمپاد و نمونه مردمی، شناسایی و حمایت کرد.
باقریمقدم عنوان کرد: در سال جاری با همکاری کمیته امداد امام خمینی و وزارت آموزش و پرورش، بنیاد ملی نخبگان از ۲۰ هزار دانشآموز تحت حمایت کمیته امداد که در برنامه ملی شهاب شناسایی شدند، حمایت خواهد کرد. در کنار آن، توجه به دانشجو معلمان مستعد برتر یکی دیگر از برنامههای اولویتدار بنیاد ملی نخبگان و وزارت آموزش و پرورش در سال جاری خواهد بود.
انتهای پیام/