آبیاری گلخانههای هوشمند با دستگاه دانشبنیان «ازونساز»
مریم بحرینی مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان حاضر در نمایشگاه آبادیران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: شرکت درزمینهٔ تشخیص طیفسنجی انواع نور با دستگاههای میکرواسپکتروفوتومتر و مینی اسپکترومتر فعالیت میکند که کار این دستگاهها تشخیص طولموج رنگ و نور است.
وی درباره کاربرد این دستگاهها ادامه داد: این دستگاه کاربردهای زیادی در بخش آزمایشگاهی (آزمایشگاه شیمی، آزمایشگاه مواد) و تحقیقاتی دارد و در بخش کشاورزی در قسمت گلخانههای هوشمند مورد استفاده قرار میگیرد.
بحرینی ادامه داد: دستگاه در بخش گلخانههای هوشمند و نوردهی مصنوعی که نیاز به اندازهگیری طولموج نورهاست نیز استفاده میشود؛ زیرا در این گلخانهها احتیاج به دانستن طولموجهاست که هرکدام چقدر و برای چه شرایطی مناسب هستند.
عضو هیئتعلمی دانشگاه علم و صنعت درباره دیگر محصولات شرکت دانشبنیان متبوعش گفت: در حوزه پلاسما دو محصول داریم؛ تولید دستگاه آب فعالشده با پلاسما و دیگری دستگاه تولید ازون که هر دو دستگاه مشخصاً در حوزه کشاورزی کاربرد دارند.
وی ادامه داد: آب فعالشده با پلاسما برای آبیاری گیاهان قابلاستفاده است و ویژگی کوددهی، آفت کشی و افزایش رشد گیاه را دارد. دستگاههای ازون ساز نیز برای ضدعفونی محیط، افزایش رشد قارچها و هرگونه ماده غذایی که نیاز ماندگاری بیشتری داشته باشد، مورد استفاده قرار میگیرد.
بحرینی افزود: این دستگاه از مقیاس کوچک یعنی گلدانهای خانگی تا مقیاس بزرگ زمینهای زراعی قابل سفارش هستند و با قیمت مناسب یکسوم تا یکچهارم نمونه خارجی در اختیار مشتری قرار میگیرد.
انتهای پیام/