دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تولید فرآورده‌های بیولوژیک دامی با فناوری بومی ارتقا می یابد

تولید فرآورده‌های بیولوژیک دامی با فناوری بومی ارتقا می یابد
محققان توانسته اند با تولید دارو‌های بیولوژیک دامی، گامی در راستای خودکفایی و تأمین نیاز صنعت دامی کشور به این فرآورده‌های راهبردی بردارند.
کد خبر : 851183

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذکریا زینالی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان با اشاره به فعالیت این شرکت دانش‌بنیان در مسیر تولید فرآورده‌های دارویی و بیولوژیک دامی اظهار کرد: با توجه به اهمیت نوآوری در تولید دارو‌های پیشرفته با فناوری بالا و ضرورت عدم وابستگی به فناوری‌های خارجی در حوزه‌های راهبردی ازجمله دارو و مواد بیولوژیک بر آن شدیم در راستای کاهش ارزبری و تحقق شعار خودکفایی کشور در مسیر تولید و تجاری‌سازی دارو‌های دانش‌بنیان گام برداریم.

وی با اشاره به اهمیت و کاربرد محصولات تولیدشده در حوزه پیشگیری و درمان سریعتر، هدفمندتر و ایمن‌تر برخی بیماری‌های خطرناک و اپیدمیک دام و طیور کشور، عنوان کرد: مخاطبان این محصولات دانش‌بنیان شامل دامداران و مرغداران کشور، کلینیسین‌ها و دامپزشکان، کلینیک‌ها و بیمارستان‌های دام و طیور، داروخانه‌های دامپزشکی و حوزه بهداشت و درمان حیوانات خانگی هستند.

این فعال حوزه دانش‌بنیان با تأکید بر اینکه هیچ‌کدام از محصولات دارویی دانش‌بنیان ثبت‌شده این شرکت به سبب فناوری، کیفیت، تأثیرگذاری سریع‌تر و ماندگاری طولانی، مشابه داخلی و حتی خارجی ندارد، افزود: نتایج کارآزمایی‌های موفق و آزمایش‌ها دقیق، نشان‌دهنده پایداری بلندمدت این محصولات است.

زینالی با بیان اینکه واردات نمونه‌های مشابه از کانال‌های غیررسمی و گاهی باکیفیت پائین صورت می‌گیرد، ادامه داد: واردات غیرقابل کنترل این محصولات به حدی است که فقط در یکی از موارد ارزبری آن بالغ‌بر ۶ میلیون دلار در سال نیز رسیده و تولیدات این شرکت دانش‌بنیان بر پایه دانش بومی و با تکیه‌بر تولید داخلی و ظرفیت موجود می‌تواند ارزبری این محصولات را به حداقل ممکن برساند.

وی با اشاره به قیمت تمام‌شده پایین‌تر محصولات نسبت به نمونه‌های خارجی بیان کرد: قیمت تمام شده محصولات ساخت داخل گاهی به حدود ۶۶ درصد قیمت آنها می‌رسد و از همه مهم‌تر رضایتمندی مصرف‌کنندگان است.

این فعال حوزه دانش‌بنیان درباره اشتغال ایجاد شده در این شرکت دانش‌بنیان مطرح کرد: در کل با تولید انبوه این محصولات به‌صورت مســتقیم ۵۴۱ نفر در بخش‌های مختلف کارخانه و به‌صورت غیرمستقیم و با در نظر گرفتن صنایع مرتبط ۶۶۰ نفر در این ارتباط مشغول به کار شده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب