دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه آزاد سیرجان مطرح کرد؛

تدوین سند تحولی ۵ سال آینده دانشگاه آزاد اسلامی/ایجاد ۱۰ بسته مهم کاری برای تحول

تدوین سند تحولی ۵ سال آینده دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد ۱۰ بسته مهم کاری برای تحول
رئیس دانشگاه آزاد سیرجان با بیان اینکه سند تحولی 5 سال آینده دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شده است، گفت: در این سند، 10 بسته مهم کاری مشخص و نهایی شده است.
کد خبر : 849772

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیررضا بازرگان رئیس دانشگاه آزاد سیرجان در نشست خبری رویداد و نمایشگاه تخصصی عصر امید استان کرمان با بیان اینکه ۱۰ بسته مهم کاری را پیشرو قرار دادیم که ذیل سند تحول و تعالی دانشگاه ازاد اسلامی است، گفت: این ۱۰ بسته کاری شامل ارتقا کارآمدی دوره‌های تحصیلی، ارتقا تربیت اخلاقی معنوی و هویتی، ارتقای پاسخگویی و حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری، کارآفرینی، ارتقا جایگاه بین المللی، پیشرفت ملی مرجعیت ساز و تمدن آفرین، کاربردی کردن دانش، بروز خلاقیت و نوآوری، نقش آفرینی موثر درحل مسائل جامعه، نقش پاسخگویی اثربخش می شود.

بازرگان افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم خود و انقلاب این سند را تدوین کرده و درحال تغییر از نسل سوم به چهارم دانشگاه است.

وی با بیان اینکه نسل اول دانشگاه، نسل آموزشی بود که فقط به تولید فارق التحصیل و مدرک بسنده م کرد، گفت: نسل دوم علاوه بر نیاز کشور زمانی بود که فارق التحصیلان در رشته‌های مختلف کشور کم بودند و وظیفه اصلی دانشگاه تنها آموزش بود؛ نسل سوم علاوه بر آموزش، به پژوهشی اهمیت میدادکه به آن نسل دانشگاه‌های کارآفرین می گفتند.

وی ادامه داد: نسل چهارم دانشگاه‌ها باید به حل مسائل جامعه بپردازند   همانطور که مقام معظم رهبری به این نکته تاکید ویژه ای دارند.

فعالیت 57 سرای نوآوری در دانشگاههای آزاد اسلامی سراسر کشور

وی با اشاره به آماری در حوزه فناوری، پژوهش، نوآوری و کارآفرینی  گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سراسرکشور حدود ۵۷ سرای نوآوری دارد که تمام فعالیت‌های حوزه زیست بوم فناوری و نوآوری در آم جریان دارد. در این 57 سرای نوآوری ۱۶۲ مرکز رشد واحد‌های فناور در واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد شکل گرفته شده و بیش از ۱۸۰۰ هسته و واحد فناور در شرکت دانش بنیان درحال فعالیت هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان از چند ساله اخیر در حوزه پژوهش، نوآوری، گام‌های مثبتی برداشته شده و با تاسیس مرکز رشد تخصصی در حوزه معدن و پس از آن با تاسیس سرای نوآوری فولاد زنجیره تامین و صنایع وابسته توانسته در حوزه پژوهش، فناوری، نوآوری قدم‌های خوبی بردارد.

وی اضافه کرد: همچنین ابن دانشگاه ارتباط اثربخشی با صنایع، معادن و جامعه داشته به طوریکه ارتباط بین دانشگاه و صنعت برقرار شده است. با تاملی که با صنایع و معادن منطقه داریم توانستیم  قراداد‌های خوبی در زمینه ساخت قطعات معدنی و صنعتی در سرای نوآوری و ذیل کارگاه مهندسی معکوس سرا داشته باشیم.

کسب رتبه سطح یک واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در زمینه فناوری و نوآوری

بازرگان با بیان اینکه مرکزرشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان توانسته در رتبه بندی کشور سطح ۱ را دریافت کند که فقط ۵۲ مرکز رشد سطح ۱ هستند و ان هم برای دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان است، افزود: این دانشگاه از 3 سال قبل با ایجاد زیرساخت هایی به بومی سازی قطعات معدنی و صنعتی پرداخته است. اکنون با فعالیت‌های خوب این کارگاه اعتماد صنعت را جلب کردیم و کارگاه در شهرک صنعتی گل گهر سیرجان توسعه داده شد.

وی با بیان اینکعه همچنین برای تحقق این امر، زمینی را اختصاص دادیم، گفت:  فردا دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۱ با حضور مسئولین عالی رتبه دانشگاه آزاد اسلامی آیین کلنگ زنی این کارگاه مهندسی معکوس را خواهیم داشت.در این مکان اعضای هیئت علمی واحد دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان و دانشجویان طرح پویش کارآفرینی مشغول هستند و تاکنون توانسته ایم قطعات موردنیاز صنایع، معادن، و ماشین آلات را به واسطه  مهندسی معکوس بومی سازی کنیم.

بازرگان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری رویداد عصر امید که پایه گذار این رویداد معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور است پایبند بوده است؛ دانشگاه ازاد اسلامی در خردادماه سال گذشته اولین رویداد ملی را با حضور ۳ هزار شرکت دانش بنیان، فناور و خلاق پژروه پژوهشی و زیر ساخت در مصلی حضرت امام تهران برگزار کرد؛ برگزاری این رویداد نشان داد که دانشگاه برای قدم‌های بزرگ و جدی در حوزه دانش بنیان و ارتباط صنعت و جامعه برای قدم برداشتن مصمم است.

رئیس دانشگاه آزاد سیرجان گفت: اولین برگزاری این رویداد در سال گذشته عاملی شد که واحد‌های مختلف دانشگاهی و اعضای هیئت علمی، دانشجویان و ایده پردازان به خودباوری بیشتری برسند و با جدیت بیشتر و بالاتری این مسیر فناوری دانش بنیان را طی کنند.

وی با بیان اینکه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی بعد از موفقیت آمیز بودن این رویداد در سال گذشته تصمیم گرفت در حوزه‌های تخصصی کل کشور چنین رویدادی را سالانه برگزار کند، گفت: در همین راستا، دومین رویداد ملی عصر امید در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی در استان بوشهر و پارس جنوبی در اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

برگزاری سومین رویداد ملی عصر امید در سیرجان

وی گفت: سومین رویداد ملی عصر امید باتوجه به پتانسیل استان کرمان به دلیل وجود شرکت‌های متعدد فولادی در حوزه‌های تخصصی معدن، آهن، فولادو مس با محوریت استان کرمان و دانشگاه آزاد سیرجان از فردا ۸ خرداد ۱۴۰۲ تا ۱۱ خرداد برگزار می‌شود. هدف از برگزاری این رویداد، هم افزایی و هم گرایی بین شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های معدنی و صنعتی است.

وی ادامه داد: بیش از ۶۰ شرکت دانش بنیان و فناور از سراسر کشور و شرکت‌های معدنی و صنعتی منطقه هم در این نمایشگاه حضور خواهند داشت. این رویداد فقط یک نمایشگاه نیست بلکه مسئولان عالی رتبه کشوری، استانی، شهرستانی نیز در آن حضور خواهند داشت. برنامه ریزی شده که در مدت برگزاری رویداد عصر امید به مدت 4 روز نشست‌های تخصصی برگزار شود.

بازرگان با بیان اینکه سیاست دانشگاه این است که با این رویداد به دانش، یک هویتی بدهیم، افزود: همچنین قرار است دو جلسه متفاوت نیازمندی‌های حوزه‌ مس و نیازمندی‌های حوزه صنعت در آهن و فولاد برای شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شود.

رئیس دانشگاه آزاد سیرجان با بیان اینکه ما باید به شعارعلم برای عمل جامه عمل بپوشانیم، گفت: سیاست دانشگاه آزاد اسلامی همین رویکرد است و با رویداد عصر امید می‌خواهیم به دانش هویت دهیم.

هدف دانشگاه آزاد خروجی یک واحد فناور است

وی در پاسخ به این پرسش که «با توجه به ظرفیت بالای دانشگاه آزاد اسلامی در پذیرفتن دانشجو از سنین مختلف برای تحصیل بدون سختگیری، آیا فعالیت در امور دانش بنیانی فقط مخصوص قشر خاصی است یا همه داوطلبان می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند؟»، گفت: یک زمانی دانشگاه آزاد اسلامی به اقتضای زمان و نیاز جامعه فقط به آموزش و صدور مدارک فارغ‌التحصیلی بسنده می‌کرد. اما در حال حاضر هدف دانشگاه آزاد اسلامی این است که وقتی دانشجو وارد دانشگاه می‌شود باید خروجی آن ایجاد یک واحد فناور و شرکت دانش بنیان باشد وهم میان دانشجویان هم افزایی شکل بگیرد.

بازرگان افزود: سیاست دیگری که در دانشگاه آزاد اسلامی در سند تحول و تعالی در نظر دارد، افزایش مهارت فارغ‌التحصیلان است. صرفا مسائل آکادمیک آموزشی نباید در اولویت باشد. به همین دلیل دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان مجوز دریافت کرده است. سیاست راس دانشگاه آزاد اسلامی هم همین رویکرد است. ما در نظر داریم حدود ۳۵ درصد از سرفصل دروس دانشگاهی‌مان را تغییر داده و متناسب با نیاز جامعه در جهت افزایش مهارت دانشجویان گام برداریم.

برنامه ریزی دانشگاه آزاد در جهت مهارت افزایی دانشجویان

بازرگان بیان کرد: از طرفی مرکز رشد دانشگاه و سرای نوآوری وظیفه دارد هر دانشجویی که تمایل دارد در حوزه‌های دانش بنیانی فعالیت کند، مهارت افزایی کرده و در حوزه‌های مختلف، به شکلگیری هسته‌های فناور و دانش بنیان کمک کند تا آن‌ها بتوانند کارآفرین باشند. ما یک شبکه در کل کشور هستیم، اگر دانشجویان در تمام حوزه‌ها مثلا تجهیزات پزشکی تمایل به فعالیت داشته باشند، ما این دسته از افراد را به واحد‌های دانشگاهی مربوطه معرفی می‌کنیم و با آن‌ها برای تشکیل شرکت کمک کرده تا روی پای خود بایستند. در این مدت از آن‌ها حمایت مالی و معنوی خواهیم کرد.

بازرگان اظهار کرد: هر واحدی از دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به سطح و امکاناتی که دارد، دانشجو می‌پذیرد. تفاوت یک دانشگاه تراز اول با دانشگاهی که در رده آخر قرار دارد، در تعداد مقالات دانشجویی است. دانشگاه آزاد اسلامی همیشه تلاش داشته تا میان صنعت و دانشگاه ارتباط برقرار شود. اما دانشگاه و صنعت هیچگاه ارتباطی مثمرثمری بین‌شان صورت نمی‌گیرد، چون در جایگاه‌های مختلفی هستند. سال‌ها تلاش شده، اما موفقیتی در این زمینه شاهد نبودیم. هر دانشگاهی با توجه به هیئت علمی خوب و دانشجویان برتر توانسته ارتباطی با صنعت برقرار کند.

وی در ادامه بیان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی به صورت سازمان یافته سرای نوآوری و مراکز رشد و... راه اندازی شده است. خروجی فناوری در دانشگاه‌ها ایجاد شرکت‌های دانش بنیان است. دانشگاه به افرادی که در حوزه فناوری آموزش می‌بینند و هم پژوهش انجام می‌دهند، سمت و سو می‌دهد. این افراد طبق آن سازوکار حرکت می‌کنند تا به مقاله و اختراع برسند. از هر ۱۰ اختراع ممکن است فقط یکی از آن‌ها مفید واقع شود. در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی از فناوری عبور کرده و بحث نوآوری را پیش آورده است.

وی افزود: در نوآوری درباره مشکلات و چالش‌ها مطالعه کرده و طبق سازوکار با طرح‌های نوآورانه پیش رفته تا به ایده‌های خوب برسند. این مسیر کمک می‌کند تا نیاز‌های کشور مرتفع شوند.

تدوین سند تحولی ۵ سال آینده دانشگاه آزاد اسلامی/ایجاد ۱۰ بسته مهم کاری برای تحول دانشگاه ازاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد واحد سیرجان با بیان اینکه هر دانشجویی که وارد دانشگاه آزاد اسلامی می‌شود می‌تواند در امور دانش بنیانی فعالیت کرده و به کار‌های نوآورانه بپردازد، گفت: لزوما افرادی که نوآوری دارند یا به ثبت اختراع می‌رسند، ویژگی‌های خاصی ندارند. ما می‌توانیم خودمان افراد نخبه و فعال را پرورش دهیم تا به رفع مشکلات جامعه کمک شود.

بازرگان در پاسخ به این پرسش که چرا سرای نوآوری سیرجان جزو ۵۲ رتبه بندی سطح یک قرار گرفته است، عنوان کرد: شاخص‌هایی برای رتبه بندی مراکز رشد وجود دارد. زیرساخت موجود، فضای اداری و کارگاهی که در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد، حمایت‌های مالی و معنوی که از شرکت‌ها صورت می‌گیرد، تولیدات شرکت‌ها، تعداد هسته واحد فناور و شرکت دانش بنیانی که در مراکز رشد فعال است، برنامه‌های توانمندسازی که مرکز رشد باید برای هسته‌ها و واحد‌های فناور پیش‌بینی کند، برگزاری رویداد‌های مختلفی که مرکز رشد برگزار می‌کند تحت عنوان «ایده ارا» یا «ایده شو» و ... شاخص‌هایی هستند که در رتبه بندی این مراکز تاثیرگذار هستند. حداقل امتیاز لازم برای سطح یک شدن ۱هزار است، ۵۲ مرکز وجود دارد که سطح یک هستند که مرکز رشد سیرجان از این بابت مجوز سطح یک را براساس داوری‌های شده اخذ کرده است.

وی درباره فعالیت کانون فارغ‌التحصیلان اظهار کرد: کانون فارغ‌التحصیلان زمانی فعالیت خود را آغاز می‌کند که دانشجو قرار است فارغ‌التحصیل شود، اما ما نیاز داریم فعالیت‌های فناوری و نوآوری را زمان ورود دانشجو شروع کنیم. مرکز رشد و سرای نوآوری در این زمینه فعالیت خوبی را خواهد داشت. این فعالیت در کنار کانون فارغ‌التحصیلان می‌تواند مکمل هم باشند تا شاهد رشد و پیشرفت فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشیم.

وی در پاسخ به این پرسش که در مرکز نوآوری سیرجان چه پروژه‌هایی بسیار مهم بوده و چه ارتباطی میان صنعت و دانشگاه اثرگذاری بیشتری داشته است، گفت: این مرکز حدود ۱۰۰ میلیارد تومان قراداد با صنایع مختلف به امضا رسانده و بخش بیشتر تعهدات خود را اجرایی کرده و برخی هم در حال انجام است. ما توانستیم قطعات مختلفی را برای صنعت بسازیم. برخی از قطعات هایتک هستند و با توجه به شرایط تحریم کشور امکان ورود آن‌ها به سادگی میسر نیست، در کارگاه مهندسی معکوس مرکز نوآوری با استفاده از توان هئیت علمی توانستیم آن را بومی سازی کرده و تحویل صنعت دهیم. بیش از ۱۰۰ قطعه در این چند سال در سرای نوآوری ساخته‌ایم. در زمان برگزاری این رویداد هم قرارداد‌های خوبی با صنایع استان به امضا خواهیم رساند.

بازرگان در پاسخ به این پرسش که آیا استعدادیابی هم در دانشگاه انجام می‌شود، همچنین در زمینه هوشمندسازی هم کاری در دانشگاه انجام شده است، خاطرنشان کرد: در خصوص قرارداد‌های صنعتی با شرکت‌های مختلف ۱۰۰ میلیارد قرارداد امضا کردیم که در حال ساخت تجهیزات موردنیاز آن‌ها هستیم. از این ۱۰۰ میلیارد تومان ۷۰ درصد آن پوشش داده شده است. در مدت رویداد عصر امید هم قرارداد‌هایی آماده شده که به امضا خواهد رسید.

رئیس دانشگاه واحد سیرجان خاطرنشان کرد: یکی از شرکت‌های فناور مستقر در مرکز رشد و سرای نوآوری در بحث هوشمند سازی فعال است. قراردادی با شرکت گوهر زمین داریم که فعالیت در بحث هوشمند سازی خطوط تولید به دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان سپرده شده تا کار هوشمندسازی را پیش بریم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا شرکت گل گوهر زمین در زمینه بومی‌سازی هم با همکاری دانشگاه آزاد فعالیت داشته است، اظهار کرد: این شرکت بیش از ۸ هزار قطعه در منطقه گل گوهر نیاز به ساخت و بومی‌سازی دارد شرکت‌های مختلفی می‌توانند برای این کار اقدام کنند بخشی از این فعالیت را این شرکت به عهده گرفته است؛ اما در داخل دانشگاه واحد بومی ساز وجود دارد که با حمایت از شرکت‌ها و افرادی که در بومی‌سازی فعالیت دارند به همین دلیل بخشی از این بومی‌سازی را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان انجام می‌دهیم.

بازرگان در بحث استعدادیابی و جذب نیرو‌هایی برای فعالیت در زمینه فناوری گفت: بخشی از مرکز رشد واحد‌های فناور این واحد دانشگاهی شتاب‌دهنده هستند که در مرکز رشد مستقر بوده و در بحث استعدادیابی در رویداد‌های مختلف و افرادی که ایده‌های متفاوتی دارند ارائه می‌دهند و داوری خواهند شد و آن ایده‌های ناب انتخاب و جمع‌آوری می‌شوند و افراد منتخب در شتاب‌دهنده‌ها دور‌های توانمندسازی برای این‌ها برگزار می‌شود توانمند می‌شوند که بتوانند در مرکز رشد مستقر باشند. این مختص دانشجویان نیست و شرکت‌ها و افرادی که در این مرکز رشد مستقر هستند تا ۵ سال فعال بوده و اگر نیاز به بیش از ۵ سال باشد با ارائه درخواست و بررسی از آن‌ها می‌پذیریم.

وی با بیان اینکه کارگاه مهندسی معکوس در زمینی که قرار است در گل گوهر سیرجان خریداری شود در آینده ساخته می شود، گفت: بخشی از آن زمین هم سرای نوآوری است. پیش بینی شده در این سراها علاوه بر تولیدات، قراردادهایی با صنعت داشته باشیم. سرای نوآوری فولاد زنجیره تأمین و صنایع وابسته کارکنانی که در این منطقه هستند.

به گفته وی، در واحد سیرجان، نخست در حوزه معدن و فولاد معضلات و عارضه‌های صنعت را شناسایی کردیم که اساتید با تفکر و تامل روی این موضوعات، به بومی سازی  تجهیزاتی در این زمینه پرداخته  اند.

بازرگان در ادامه با تشریح ایده شرکتهای دانش‌بنیان، گفت: وقتی صحبت از سرای نوآوری و مراکز رشد می‌شود، اذهان به سمت رشته‌های فنی سوق داده می‌شود، در حالی که اینگونه نیست و به شرکت‌های دانش‌بنیان نیاز داریم.

بازرگان عنوان کرد: هسته و واحدهای فناور نیز باید در رشته‌های علوم انسانی فعالیت داشته باشند و شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که در این زمینه بسیار موفق عمل کرده‌اند.

وی با بیان اینکه انجمن علمی حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان فعالیت دارد، بیان کرد: در این انجمن توانمندسازی دانشجویان حقوق مدنظر قرار دارد تا این قشر در آزمون وکالت موفق باشند.

تکمیل روند سرای نوآوری دانشگاه آزاد سیرجان

 وی در پاسخ به سؤال دیگر که با توجه به تعامل شرکت‌های دانش‌بنیان با دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان پیش‌بینی شما از فعالیت مرکز نوآوری بعد از رویداد عصر امید چیست؟ گفت: انتظاری که از دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان وجود دارد اینکه روز به روز به سمت پیشرفت حرکت کند و قطعاً بعد از رویداد عصر امید مسئولیت ما دوچندان خواهد شد.

بازرگان بیان کرد: در حال کلنگ‌زنی سرای نوآوری هستیم و باید این پروژه را سریع‌تر تکمیل کنیم و فعالیت‌های مربوط به حوزه دانش‌بنیان را توسعه دهیم.

وی تأکید کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان کنسرسیوم ساخت و تولید در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی متشکل از 23 واحد دانشگاهی در سراسر کشور شکل گرفته که مسئولیت این کنسرسیوم به دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان واگذار شده است.

بازرگان خاطرنشان کرد: وقتی صحبت از دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان به میان می‌آید، یعنی پشتوانه 400 واحد دانشگاهی در کشور که در موضوع تخصصی آهن، فولاد و مس با پشتوانه 400 واحد دانشگاهی می‌توانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم.

وی افزود: امیدوارم با توجه به فعالیت‌‌هایی که در آینده نزدیک خواهیم داشت، بتوانیم سال آینده این مراسم را هرچه باشکوه‌تر در این منطقه برگزار کنیم.

گشایش دانشکده مهارت و کارآفرینی در دانشگاه آزاد سیرجان

بازرگان اضافه کرد: همچنین پیگیر تأسیس دانشکده مهارت و کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان هستیم و با اخذ مجوزهای لازم به‌زودی این دانشکده در شهرستان سیرجان افتتاح می‌شود.

قطعات بومیسازی شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاه عصر امید

بازرگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بومی‌سازی قطعات در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان تبیین کرد: قطعاتی که در این شرکت‌ها بومی‌سازی کردیم در نمایشگاه عصر امید در معرض دید عموم قرار خواهیم داد.

وی عنوان کرد: همچنین اساتید که در حوزه فناوری فعالیت دارند و این فعالیت‌ها منجر به عقد قرارداد و تفاهم‌نامه با سایر نهادها و ارگان‌‌ها شده، در رویداد عصر امید نمایش داده خواهد شد.

 بازرگان درخصوص نمایشگاه عصر امید امسال گفت: این نمایشگاه فردا دوشنبه در آمفی تئاتر دانشکده علوم انسانی افتتاح می شود و به مدت 4 روز از صبح تا 20:30 شب ادامه دارد.

به گفته رئیس دانشگاه آزاد واحد سیرجان گفت: 60 شرکت دانش‌بنیان از سراسر کشور(تقریباً از تمامی استان‌ها) در این رویداد حضور خواهند داشت؛ شرکت‌هایی مانند گل‌گهر سیرجان، گوهر زمین، گوهر همکار، مجتمع معدنی و صنعتی مس درخشان تخت گنبد، فولاد تنبور، شرکت ملی صنایع مانند ایران که شامل مس سرچشمه، میدور، چهارگنبد و سامرون، شرکت‌های جهاد نصر، نظم‌آوران و اکثر شرکت‌های فعال در منطقه از استان کرمان در رویداد عصر امید حضور خواهند داشت.

بازرگان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد مردمی است و تمامی هزینه‌های این دانشگاه از محل شهریه‌های دانشجویی تأمین می‌شود و از هیچ نهادی کمکی دریافت نمی‌کند.

وی با تأکید بر اینکه باید به موضوع درآمدهای غیرشهریه‌ای ورود جدی داشته باشیم، گفت: درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان بر پایه فعالیت‌هایی است که صنعت فولاد، آهن و مس در حوزه دانش‌بنیان بنا شده‌اند.

بازرگان تشریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با قراردادها و تفاهم‌نامه‌های مناسب در بحث درآمدهای غیرشهریه‌ای در مقایسه با سایر واحدهای دانشگاهی موفق عمل کند. درآمدهای غیرشهریه‌ای ما از محل قراردادهایی است که با صنعت و معدن منطقه و کشور منعقد شده است.

به گزارش آنا، در این نشست معاونان دانشگاه آزاد واحد سیرجان، علی مقدسیان رئیس ستاد خبری نمایشگاه و رویداد تخصصی عصر امید، علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و همایش ملی عصر امید  حضور داشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته