جلوگیری از حمله سایبری به نهادهای حساس کشور با یک نرمافزار بومی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،با تهدیدهای روز افزون برای مشاغل، داشتن یک راه حل امنیتی قوی کاملا امری ضروری است.شاید همه ما در مورد شرکتهایی که خسارتهای زیادی متحمل شده اند و یا حتی شرکتهایی که به دلیل یک هک ساده کسب و کار خود را به کلی از دست داده اند، شنیده باشیم. یکی از سادهترین راهها برای جلوگیری از این حملات سایبری استفاده از نرم افزارهای امنیتی است.
نرم افزارهای امنیتی با کنترل درگاههای سخت افزاری فیزیکی و مجازی و رمزنگاری اطلاعات از لحظه ورود، از نشت و هک اطلاعات جلوگیری میکند.
لزوم بومی بودن این نرم افزارها امنیتی نیز یکی دیگر از بخشهای مهم و حائز اهمیت نیز محسوب میشود که در حال حاضر شرکت «امن افزار گستر شریف» یکی از فعالین این حوزه محسوب میشود که با داشتن بیش از ۲۰ سال تجربه در طراحی و تولید محصولات امنیتی و نرم افزاری فعالیت میکند.
این شرکت دانش بنیان در زمینه خدمات مشاورهای و امن سازی سیستمهای نرم افزاری، و ارائه خدمات ارزیابی امنیتی فعالیت میکند. به بیان دیگر این مجموعه ارتباطاتی، ارائه دهنده راهکارهای یکپارچه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و نرم افزارهایی امنیتی مانند آزمون نفوذ و ارزیابی امنیتی است.
این نرم افزار های امنیتی ویژه در بسیاری از نهادها و یا مجموعههایی که دارای اطلاعات امنیتی حساس و خاصی هستند کاربرد دارد.
با توجه با اینکه هرکدام از این نرم افزارها در زمینه امنیت شبکه عملکرد خاصی دارند و هر مجموعه یا دستگاهی نیازمند برنامههای امنیتی ویژه و مخصوص به خود است این شرکت خدمات خود را به آنان ارائه می دهد .
برای مثال امنیت شبکه، امنیت اطلاعات، امنیت زیر ساخت و برنامههای کاربردی، خدمات بلاک چین، خدمات پیشرفته امنیت و.. از سری فعالیت ها و اقداماتی است که این شرکت انجام می دهد و در اختیار نهادهای دولتی، سازمانها، پژوهشگاهها پتروشیمی و.. قرار می دهد.
برای نمونه نرم افزار ارزیابی امنیتی و آزمون نفوذ «Pentest» یکی از کاربردی ترین محصولات ارائه شده این شرکت محسوب می شود که با بهره گیری از مزایای استاندارهای مطرح در حوزه امنیت نرم افزار و آزمون نفوذ چهارچوبی فراگیر و کارا برای ارزیابی امنیتی و آزمون نفوذ برنامه های کاربردی ایجاد کرده است به طوریکه پس از از بررسی کلی سامانه ، با ریزبینی و دقت کافی به ارزیابی امنیتی و شناسایی آسیب پذیری های برنامه کاربردی پرداخته و از به دست آمده در راستای آزمون نفوذ و رسیدن به اهداف مورد نظر بهره می گیرد.
انتهای پیام/