دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دهقانی فیروزآبادی خبر داد؛

استان البرز میزبان منطقه ویژه نوآوری می‌شود

استان البرز میزبان منطقه ویژه نوآوری می‌شود
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری، ضمن بازدید از شرکت‌های دانش بنیان و فناور منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام، در نشست هم‌اندیشی مدیران عامل شرکت‌های دانش‌بنیان حضور یافت.
کد خبر : 845607

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری، با بیان این که در منطقه ویژه اقتصادی پیام باید زمینه ایجاد یک منطقه ویژه نوآوری در البرز فراهم شود افزود: اگر بزرگان اقتصاد با حوزه دانش بنیان ممزوج شوند زنجیره ارزش کامل خواهد شد. استان البرز دارای بزرگ‌ترین فعالان صنعتی است و در پیوند با فناوری دانش بنیان‌ها می‌تواند به قطب نوآوری و فناوری در غرب استان تهران تیدیل شود.

وی با تاکید بر این که برای ایجاد یک منطقه ویژه نوآوری در البرز آمادگی داریم، عنوان کرد: از جمله ویژگی‌های منطقه ویژه نوآوری اختصاص بستر فعالیت فناورانه ویژه و آزاد بدون محدودیت است. ما در کشور از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های لازم برای بهره مندی از خدمات با کیفیت را داریم چرا که توانمندی فناورانه آن وجود دارد و تنها لازم است سازوکار تخصیص این امکانات به فعالان فناوری و دانش بنیان در یک منطقه ویژه، ایجاد شود.

وی با اشاره به تحول در ساختار ارزیابی و تایید شرکت‌های دانش بنیان گفت: این نوید را می‌دهم که تغییرات قانون در ارزیابی شرکت‌ها به تحول در حمایت و رشد آن‌ها منجر می‌شود و این فرآیند در حال انجام است.

با مشارکت و هم اندیشی تعدادی از شرکت اای دانش بنیان توانند و شناخته شده، قوانین و نظام ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان متحول شده و در این ساختار جدید، میزان رشد، اثرگذاری و پیشرفت شرکت‌های دانش بنیان ملاک ارزیابی است.

در رویکرد جدید ارزیابی، ملاک ارزش گذاری بر شرکت‌ها ورودی، فرآیند و خروجی‌ها خواهد بود و بر اساس مکانیزم‌های جدید دانش بنیان‌ها به سه دسته نوپا، فناور و نوآور دسته بندی خواهند شد.

وی توضیح داد: در این روند تازه، شرکت‌های دانش بنیان نوپا که عمر کم‌تر از ۵ سال دارند و هنوز به یک شرکت بزرگ تبدیل نشده اند و نیاز به حمایت‌های گلخانه‌ای دارند. شرکت‌هایی که از فناوری بهره می‌برند و به سطحی از بلوغ و بزرگی رسیده اند به عنوان شرکت‌های فناور و دانش بنیان‌هایی که از فناوری شرکت‌های نوپا نوآور بهره می‌بردند و شاید خودشان الزاما فناور نباشند، اما از فناوری و نوآوری دانش بنیان‌ها بهره می‌برند را به عنوان دانش بنیان نوآور می‌شناسیم.

رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان این که در یک ساختار نوآورانه، پیوستن شرکت‌های جدید و رشد آن‌ها به صنعت منجر به توانمندتر و بزرگتر شدن شرکت‌های بزرگ می‌شود افزود:در معاونت علمی تلاش می‌کنیم به عنوان نماینده بخش فناوری و نوآوری تلاش می‌کنیم تا حمایت‌های واقعی را متناسب با ماهیت بلوغ و نیاز هر شرکت از بدنه بگیریم و به شرکت‌ها تحویل دهیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب