دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بهار در نای و نوا؛

«عباس بهادری» و ۲ قطعه معروف درباره بهار+ صوت

«عباس بهادری» و ۲ قطعه معروف درباره بهار+ صوت
عباس بهادری خواننده قدیمی ایرانی دو قطعه معروف و نوستالژیک با عنوان «گل می‌روید به باغ» و «بهار آمد و شمشاد‌ها جوان شده اند» دارد که برای مردم از دهه هفتاد خاطره انگیز بوده است.
کد خبر : 838223

به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری آنا، عباس بهادری یکی از خوانندگان قدیمی معروفی است که در دهه هفتاد حضورش در رسانه ملی پررنگ شد و همین حضور در واقع او را پیشگام دوره جدیدی از فعالیت هنرمندان موسقی در کشور کرد. آثاری که او اجرا کرد مثل همین دو قطعه «بهار آمد و شمشاد‌ها جوان شده‌اند» و «گل می‌روید به باغ» تبدیل به خاطراتی برای مردم شد.

از جمله ویژگی‌های این آثار سادگی و بی پیرایه بودن آن‌ها در آن دوره‌ای بود که خلق اثر شاید به سادگی الان نبود.

قطعه «گل می‌روید به باغ» سروده محمود شاهرخی و فرید شب خیر است که در خاطره شنیداری مردم باقی مانده است. وی در یک مصاحبه درباره این قطعه گفته بود: «من قبل از انقلاب فعالیت هنری خود را به عنوان خواننده پیگیری می‌کردم، اما بعد از پیروزی انقلاب افتخار همکاری با واحد تبلیغات سپاه ناحیه کرج را عهده‌دار شدم که همکاری من با سپاه به عنوان خواننده و آهنگساز و نمایشنامه‌نویس بود. همکاری من با مرکز موسیقی و سرود سازمان صداوسیما از سال ۱۳۶۸ آغاز شد و برای این واحد چند قطعه موسیقی هم خواندم. در آن دوران بود که چند قطعه موسیقی منتشر کردم.

یکی از آن‌ها قطعه موسیقی «بهار است، بهار است» بود که با همکاری استاد احمدعلی راغب و شعر استاد مشفق‌کاشانی انتشار یافت. منتها در سال ۷۱ در بخش موسیقی سازمان که آقای زورق مسوولیتش را عهده‌دار بودند، تلاش داشتند موسیقی تازه‌ای برای جوانان تهیه شود، تا آن‌ها به موسیقی شرقی تمایل بیشتری پیدا کنند. به پیشنهاد ایشان بنا شد بنده خواننده آن قطعه باشم.

سروده مرحوم استاد محمود شاهرخی به نام «گل می‌روید به باغ» برای این کار استفاده شد، این شعر را به استاد فرید شب‌خیز دادند و ایشان هم با ذوق سرشارشان موسیقی این قطعه را تنظیم کردند و در اسفند سال ۷۱ ضبط شد و نوروز سال ۷۲ نخستین قطعه پاپ بعد از انقلاب پخش شد.»

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب