استفاده از ظرفیتهای دانشگاه برای توسعه اقتصاد دانشبنیان
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهوری در این نشست با اشاره به ظرفیتهای دانشگاه جامع امام حسین (ع)، گفت: این دانشگاه دارای توانمندیهای دانشی بسیار خوبی است که میتواند در مسیر توسعه اقتصاد دانشبنیان به کار بسته شود؛ امیدوارم این مجموعه علمی همچنان بتواند در مسیر موفقیت حرکت کند.
وی افزود: در دانشگاههای نسل جدید، حرکت علمی و فناورانه منجر به رونق فعالیتهای دانشبنیان میشود و تلاش میکنیم تا از ظرفیت این نوع دانشگاهها برای رفع نیازهای اولویتدار کشور بهره ببریم.
**جذب هدفمند دانشجو
در این نشست همچنین سردار سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) با اشاره به ظرفیت این دانشگاه در تمامی حوزههای دانشی به ویژه علوم انسانی و علوم دفاعی به جز پزشکی، عنوان کرد: دانشگاه جامع امام حسین (ع) با ۱۲ دانشکده و پژوهشکده حدود ۷۵ مرکز علم و فناوری و ۳۰۰ کمیته و ۴۳۱ عضو هیئت علمی پیوسته و وابسته، حدود ۴۰۰۰ نفر دانشجو دارد. ۳۶۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد در ۹۷ رشته و حدود ۴۰۰ دانشجوی دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه جذب دانشجو به صورت هدفمند و رسالهها توسط استادان بر اساس اولویتها پذیرش میشود، عنوان کرد: مدلی از انتظارات رهبری از دانشگاه امام حسین، نحوه تولید علم، پاسدارپروری و سایر اولویتها به صورت عملی به یک مدل اجرایی تبدیل و بر اساس تدابیر و فرامین رهبری، نقشه راه دانشگاه تدوین شده است.
**بازدید از استارتاپهای مستقر در پارادیس هاب
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری، از شرکتها و هستههای نوآور مستقر در پارادیس هاب باغ لارک بازدید کرد و با فعالان فناور این تیمها به گفتگو نشست. همچنین برنامه ۱۰۰ استارتاپ بخش دیگری از این زیستبوم بود که مورد بازدید قرار گرفت. «۱۰۰ استارتاپ» برنامه پیوسته سرمایهگذاری و شتابدهی غیرمتمرکز است که هر سال روی ۱۰۰ استارتاپ مرحلهی بذری تا ۲۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری میکند.
انتهای پیام/