توجه به نقش بخش خصوصی راهکار نجاتبخش توسعه فناوری است
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، روح الله دهقانی در حاشیه این مراسم با اشاره به این که طراحی و چشم انداز خوبی برای این پارک علم و فناوری در نظر گرفته شده است، افزود: اصفهان شهری نخبه پرور هم در حوزههای فنی و هم در حوزههای پزشکی و سلامت است. تیم های خوبی در این پارک علم و فناوری حضور دارند که تعدادی از آنها به بازار رسیده و تعدادی دیگر در مسیر تجاریسازی قرار دارند.
دهقانی با بیان اینکه از توسعه بازار این شرکتها حمایت میشود، ادامه داد: تلاش میکنیم تا استان اصفهان با طرفیت خوبی که از حیث شرکتهای دانشبنیان دارد به یکی از قطبهای توانمند در حوزه سلامت تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه استان اصفهان از حیث شرکتهای دانشبنیان در رتبه دوم قرار دارد، عنوان کرد: با برنامه ریزیها و اولویتهایی که پیش بینی شده، در آینده این ظرفیت از لحاظ رتبه و تعداد، رشدی چندبرابری خواهد داشت.
**بازدید از شرکتهای دانشبنیان مستقر
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهوری همچنین از شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در این پارک علم و فناوری بازدید کرد.تجهیزات بیمارستانی، تجهیزات ارتوپدی و توانبخشی، داروهای ضد سرطان و ایمپلنتهای پزشکی بخشی از محصولات ارائه شده توسط ۱۷ شرکت منتخب در این نمایشگاه بود.
**حضور در جمع فعالان اقتصاد دانشبنیان استان
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهوری، با حضور در قرارگاه اقتصاد دانشبنیان استان اصفهان، از اهمیت و ضرورت نقش آفرینی بخش خصوصی در حرکت بخش علم و فناوری گفت.
دهقانی با تاکید بر اینکه طرح های فناورانه در پیوند با نیاز صنعت و بازار، ارزش آفرین میشوند افزود: هر طرح فناورانهای باید یک توجیه ماموریتی و یا توجیه اقتصادی داشته باشد در غیر این صورت هزینهکرد در یک طرح زیرساختی، منجر به نتیجه نخواهد شد.
وی با تاکید بر این که در تحقق یک طرح راهگشا و نوآور، آخرین نیاز زیرساختی و از جنس ساختمان و تجهیزات است عنوان ما با نگاه دولتی به امر فناوری مینگرزم و عمدتا اول سلختمان را تخصیص می دهیم، سپس تیم ها را مستقر می کنیم و در انتهای مسیر، به فکر پیاده سازی و اجرای ایده نوآورانه می افتیم. در حالی که این روند باید از فناوری آغاز شود.
رییس بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر ضرورت نقش آفرین ساختن مردم در اقتصاد دانش بنیان گفت: رویکرد گام دوم انقلاب این است که کار را به دست مردم بسپاریم. چرا نباید دانشگاه های ما مرزهایشان را بردارند و با یکدیگر کار کنند.
دهقانی ادامه داد: در اقتصادجدید، تنها ابزار حکمرانی، مجوزها و نظارت است تا به کمک آنها بتوان روند را تسهیل کرد و کار را به پیش برد.
انتهای پیام/