دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون علمی ریاست جمهوری خبر داد؛

صادرات شرکت‌های دانش بنیان کشور به یک میلیارد دلار رسید

صادرات شرکت‌های دانش بنیان کشور به یک میلیارد دلار رسید
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور از ۲ برابر شدن تعداد شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و گفت: اگر این شرکت ها مدیریت شوند و به زنجیره ارزش واقعی متصل شوند می‌توانند حرکت بزرگی ایجاد کنند.
کد خبر : 834006

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی روز شنبه در جمع خبرنگاران در دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: این میزان صادرات با وجود همه محدودیت‌های موجود اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه آمار صادرات برای ۲ بخش شرکت‌های دانش بنیان و محصولات دانش بنیان متفاوت است، اظهار داشت: آماری که تاکنون از صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال جاری داریم نزدیک به یک میلیارد دلار است و آمار دقیق محصولات دانش بنیان با اطلسی که در حال تهیه آن هستیم مشخص می‌شود.

**۲ برابر شدن شرکت‌های دانش بنیان در سال جاری

دهقانی فیروزآبادی همچنین از ۲ برابر شدن تعداد شرکت‌هایی که امسال دانش بنیان شدند خبر داد و گفت: نزدیک به یکهزار و ۶۰۰ شرکت در سال جاری بعنوان دانش بنیان ثبت شدند درحالیکه پارسال این تعداد بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ شرکت بود.

وی با بیان اینکه هنوز تا هدفگذاری که رهبر معظم انقلاب داشته اند فاصله داریم، افزود: با حدود هشت هزار شرکت دانش بنیان در کشور ظرفیت عظیمی وجود دارد که اگر مدیریت و به زنجیره ارزش واقعی متصل شوند می‌توانند حرکت بزرگی ایجاد کنند.

وی با اشاره به اینکه امسال سال شروع توجه واقعی به دانش بنیان‌ها بعنوان یکی از کلید‌های اصلی حل مساله در کشور بود، اظهار داشت: تا ۱۰ سال آینده توجه جدی به اقتصاد دانش بنیان را بویژه در برنامه هفتم توسعه خواهیم داشت.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه امسال اتفاق‌های خوبی در این عرصه در کشور افتاد، گفت: بزرگترین اتفاق، تصویب قانون جهش تولید بود که همه آیین نامه‌های آن تصویب شده و اگر ۱۰ سال بطور قوی و محکم اجرا شود بخش قابل توجهی از اقتصاد ما دانش بنیان می‌شود.

وی اضافه کرد: ۶۰ تا ۷۰ درصد حمایت‌های معنوی و مادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از طرح‌های مبتنی بر نیاز‌های واقعی کشور است تا به زنجیره ارزش بالادست متصل شوند.

وی از جمله این مزیت‌ها و موضوع‌ها را انرژی، معدن، امنیت غذایی، کشاورزی و دامی، سلامت، حمل و نقل و اقتصاد دیجیتال دانست.
دهقانی فیروزآبادی همچنین با تاکید بر اینکه جریان خوبی در استان اصفهان در حمایت واقعی از شرکت‌های دانش بنیان و ایجاد فرصت برای رفع نیاز‌های واقعی صنایع، سرمایه گذاری و توسعه فناوری‌های آینده راه افتاده است، افزود: در دانشگاه صنعتی اصفهان هم کار‌های بزرگی انجام شده و این جریان جوان کشور رقم زننده گام دوم انقلاب است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور روز شنبه از طرح ملی رادار مراقبت ثانویه فرودگاهی در دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کرد.

دهقانی فیروزآبادی در سفر خود به اصفهان، در همایش و نمایشگاه مسیر زاینده به میزبانی فولاد مبارکه اصفهان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و در قرارگاه استانداری حضور می‌یابد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته