دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 اسفند 1401 - 18:36
مدیرعامل هلدینگ توسعه کسب و کار:

دفتر کار ملک الشعرای بهار پاتوق فرهنگی و کافه، رستوران ادبی می شود

دفتر کار ملک الشعرای بهار پاتوق فرهنگی و کافه، رستوران ادبی می شود
تلاش داریم بنای مذکور را به مکان مناسب و درخوری برای ارائه خدمات تفریحی، فرهنگی و هنری به شهروندان تهرانی و تمامی بیمه شدگان شرکت سهامی بیمه ایران تبدیل کنیم.
کد خبر : 833100

به گزارش خبرگزاری آنا، ساختمان و ملک مشهور به دفتر کار شاعر بلند آوازه ایرانی ملک الشعرای بهار به پاتوق فرهنگی کافه رستوران ادبی هنری تبدیل می شود. 

محسن احمدی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل هلدینگ توسعه کسب و کار سبا با اعلام این خبرافزود: این ساختمان که در مرکز شهر تهران (خیابان طالقانی نبش خیابان ملک الشعرای بهار در جوار ساختمان مرکزی بانک صادرات) قراردارد با قدمتی ۷۰ ساله در زمره ابنیه مربوط به دوران قاجار به شمار می آید که طی سالیان گذشته به عنوان شعبه تجارت شرکت سهامی بیمه ایران (محل صدور بیمه های ترانزیتی بوده) و از چندین سال قبل به دلیل گودبرداری ساختمان مجاور و فرسودگی این بنای، متروکه شده است. و اکنون با توجه به موقعیت مکانی و سابقه فرهنگی مناسب آن و در راستای سیاستهای توسعه ای هلدینگ سبا و با هدف بهره وری، مولد سازی ،ارتقا جایگاه و ایفای نقش موثر شرکت های تابعه  هلدینگ ازجمله: شرکت خدمات گردشگری مهرسیاحت سبا، خریداری و به این هلدینگ واگذار شده است.
 
وی افزود: بنا داریم با هماهنگی های ضروری و اخذ مجوزهای لازم از وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری شهرداری تهران نسبت به بازسازی و تغیرات و تعمیرات ضروری برای تبدیل آن به پاتوق فرهنگی و کافه رستوران ادبی، هنری بهار اقدام نماییم.
 
دفتر کار ملک الشعرای بهار پاتوق فرهنگی و کافه، رستوران ادبی می شود
مدیرعامل هلدینگ سبا خاطرنشان ساخت: این اقدام در راستای حفظ و نگهداری از سرمایه‌های معنوی و تاریخی کشور و با هدف ارتقاء جایگاه و ایفای نقش سازنده و موثر هلدینگ سبا در چرخه سرمایه گذاری های مولد اقتصادی انجام می‌شود و تلاش داریم بنای مذکور را به مکان مناسب و درخوری برای ارائه خدمات تفریحی، فرهنگی و هنری به شهروندان تهرانی و تمامی بیمه شدگان شرکت سهامی بیمه ایران تبدیل کنیم.
 
دفتر کار ملک الشعرای بهار پاتوق فرهنگی و کافه، رستوران ادبی می شود
 

احمدی یادآور شد: در طرح بازسازی  این بنا برآنیم تا علاوه بر ایجاد رستوران، کافه و فضای باز و آبنما و باغ ایرانی، معماری داخلی ساختمان را با حال و هوای معماری دوران قاجار و شخصیت فرهنگی، ادبی ملک الشعرا بهار تزیین کرده و طبقه فوقانی آن را به مکان مناسبی برای برگزاری نشست ها و جلسات اداری، فرهنگی  و ادبی  با حال و هوای کتابخانه ای و هنری تبدیل کنیم.

لازم به ذکر است محمد تقی بهار در سال ۱۲۶۵ هجری شمسی در مشهد زاده شد و اگر چه از ۲۰ سالگی  به صف مشروطه خواهان خراسان پیوست و بخش عمده‌ای از عمر خود را صرف  فعالیت های سیاسی و مشروطه خواهی نمود، اما بیشتر شهرتش را مدیون اشعار نقض  و ترانه ها و تصنیف های زیبا و قصاید منحصر به فردی است که وی را در زمره شاعران طراز اول  عصرمشروطیت قرارداده است، اشعار بی نظیری مانند "گنج و رنج”،  "قصیده دماوندیه” و "مرغ سحر” هنوز هم در خاطره ی همه ایرانیان جاویدان مانده است .این شاعر سخت کوش و خوش قریه سرانجام دراول اردیبهشت ۱۳۲۰ هجری شمسی در منزل مسکونیش واقع در (خیابان طالقانی حدفاصل مفتح و خیابان ملک الشعرای بهار)، بدرود حیات گفت و در باغ آرامگاه ظهیر الدوله شمیران به خاک ابدی سپرده شد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب