دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در حرم شاهچراغ(ع) سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار برگزار شد؛

عمار؛ سینمای بدون مرز است

عمار؛ سینمای بدون مرز است
آیین افتتاحیه سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، در آستان احمد بن موسی‌(ع)‌ با یاد شهدای حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) و شهدای امنیت در این مکان مقدس آغاز شد. ‌
کد خبر : 824294

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، آیین افتتاحیه سیزدهمین جشنواره عمار با قدردانی از برگزیدگان بخش‌های نماهنگ، فیلمنامه، پویانمایی، فیلم ما و برنامه تلویزیونی و با حضور خانواده شهدای حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) آغاز شد.

پس از بررسی‌ آثار رسیده به این دوره جشنواره، اسامی آثار راه‌یافته به بخش مسابقه «نماهنگ»، «فیلم ما»، «تولیدات تلویزیونی»، «پویانمایی» و «فیلمنامه» اعلام شد.

در این دوره بیش از ۳۴۰۰ اثر برای رقابت به دبیرخانه سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار ارسال شده است. بر همین اساس ۲۷۸۱ اثر در قالب «فیلم» و ۶۴۱ اثر در بخش «فیلمنامه» با یکدیگر رقابت خواهند کرد که در بخش «فیلم» ۹۲۲ مستند، از این بین ۱۶۱ «پویانمایی»، ۱۲۸ اثر در قالب «تولیدات تلویزیونی»، ۶۶۰ اثر «داستانی»، ۶۴۳ اثر در بخش «فیلم ما» و ۲۷۳ اثر در قالب نماهنگ به دبیرخانه ارسال شده است.

عمار؛ سینمای بدون مرز است

عمار؛ سینمای بدون مرز است

دبیر سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: عمار سینمای بدون مرز است که مرزها را حذف کرده است در عمار به همه پاسپورت ورودی دارند و همه می‌توانند بدون هیچ قید و شرطی فعال سینمایی باشن.

سهیل اسعد شامگاه چهارشنبه ۱۴ دیماه در آیین افتتاحیه سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار که به میزبانی حرم احمد بن موسی(ع) برگزار شد، بیان کرد: امیرالمومنین(ع) عبارتی زیبا دارد که حلال بسیاری از مشکلات انسان است.

او ادامه داد: عمار دغدغه بچه‌های انقلابی است که پس از فتنه ۸۸ و از سال ۸۹ آغاز شد؛ عمار از یک احساس نیاز و از یک اعتراض و خلأ شروع شد و با ۳۰ اثر برگزار شد.

اسعد با بیان اینکه عمار امروز یک مصداق قرآنی را متجلی کرده و بیانی برای مردم است، گفت: در عمار هم مردم مبین و تبیین کننده هستند و هم مردم از تبیین حقیقت استفاده می‌کنند.

او خاطرنشان کرد: زمانی که دوستان انقلابی پس از فتنه ۸۸ مستندها و فیلم‌هایی را برای بیان حقایق آماده کرده بودند تا حقایق را به مردم بیان کنند متاسفانه ساختار سینمای ایران و رسانه اجازه بیان این حقایق را ندادند. زمانی که ساختار اجازه بیان حقایق را نداد، از آیه دیگری که نسخه عملی برای انسان است، استفاده کردند؛ در واقع شرایطی فراهم کردند که مردم قیام و عدالت را محقق کنند.

دبیر سیزدهمین دوره جشنواره فیلم مردمی عمار به بیان ویژگی‌های جشنواره فیلم عمار پرداخت و گفت: عمار سینمای بدون مرز است که مرزها را حذف کرد، در عمار به همه پاسپورت ورودی دارند و همه می‌توانند بدون هیچ قید و شرطی فعال سینمایی باشند.

اسعد اضافه کرد: عمار مانند پزشکی است که منتظر آمدن مریض به مطب نیست بلکه خودش نزد بیمار می‌رود؛ عمار معادله سینما را عوض کرده است؛ در عمار سینما به سمت ما می‌آید.

او همچنین با بیان اینکه عمار سینمای ساده و آسان است، گفت: لازم نیست امکانات زیادی داشته باشیم تا عماری باشیم یلکه با یک موبایل هم می‌توانیم فعال سینمایی باشیم و اثر خود را بفرستیم.

اسعد با اشاره به اینکه عمار نهضتی برای سوادآموزی رسانه‌ای است، گفت: همان طور که در انقلاب نهضت سوادآموزی داشتیم امروز سواد ملت‌ها رسانه است و هر کس سواد رسانه‌ای نداشته باشد بیسواد است. لذا کسانی که سواد رسانه‌ای دارند باید به سمتی حرکت کنند که از افراد کم‌سواد در این عرصه از تجربیات و مهارت‌های آنها استفاده کنند.

دبیر سیزدهمین دوره جشنواره فیلم مردمی عمار اظهار کرد: مهمترین نکته قابل توجه این است که مردم در عمار اصالت دارند و مردم در صف اول نشسته‌اند. 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب