آموزش حکمرانی روستایی به ۲۶۰۰ بخشدار، دهیار و روحانی کشور
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، دوره آموزشی و تخصصی حکمرانی روستایی و مبانی تسهیلگری برای نخستین بار در کشور به محوریت و میزبانی بخش کهریزک (بخشداری کهریزک) از توابع فرمانداری شهرستان ری کار خود را به مدت ۴ روز (۲۶ تا ۲۹ آذرماه) آغاز کرد.
در نخستین روز از این دوره مهدی سلیمی رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، حمیدملانوری معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور، معاونین استاندار تهران، سجاد انوشه رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش شهری و روستایی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، سردار مجید بکایی جانشین فرمانده قرارگاه جهادی پیشرفت همه جانبه روستا بعوان سخرانان روز اول دوره سخن گفتند.
این دوره در بخشهای تسهیلگری، بهداشت و محیط زیست، مهاجرت معکوس، تعاونیهای روستا، سرمایه اجتماعی، امور حقوقی روستا، اصول و مبانی تسهیلگری، توانمند سازی روستائیان، تولید فراوردههای دامی روستا، زنان روستا، مدیریت منابع آب روستا، کتب درسی کودکان و نوجوانان روستایی، مسجد و روحانیت، ظرفیت گردشگری روستا و منابع مالی روستا سخنرانی، آموزش تخصصی و کارشناسی یا کارگاهی خواهد داشت.
امین بابایی بخشدار کهریزک در نخستین روز از این مراسم که به صورت آن لاین از طریق فضای مجازی پخش میشد گفت: ۵۳۸ روستا در استان تهران داریم که جمعیت روستائیان استان بیش از ۸۱۵ هزار نفر است و تعداد ۴۷۰ دهیاری فعال داریم. همچنین تعداد روستاهایی که در آن انتخابات شوراهای روستا برگزار شد ۴۹۰ روستا میباشد که تعداد اعضای شورای روستاها ۱۶۶۳ نفر است؛ که تعداد روستای بالای ۵۰۰۰ نفر آن ۱۰۱ روستا میباشد.
بخشدار کهریزک اظهار کرد: شهرستان ری با ۲۲۰۶ کیلومتر مربع با ۵ بخش و ۶ شهرداری با ۷۲۰ هزار نفر جمعیت است که بیش از ۲۳۰ هزار نفر آن را جمعیت روستایی را تشکیل میدهد.
حمید زمانی فرماندار شهرستان ری هم درابتدای این دوره آموزشی گفت: وضعیت شهرستان ری و کیفیت روستاها به نحوی است که به شدت به آموزش نیاز داریم چراکه موجب هدر رفت سرمایههای مادی و معنوی میشود. برای همین برگزاری چنین دورهای بسیار حائز اهمیت است و باید ادامه داشته باشد. در در پایان باید بگویم که باید برای آموزش عرق بریزید که منابع مالی و عمر و جانی هدر نرود.
حمیدملانوری معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور در این مراسم گفت: این دوره آموزشی و حرفهای در هر استان یک شهرستان را درگیر کرده و تعداد ۷۷ بخشدار، ۲۱۹۶ دهیاری و ۳۴۴ روحانی مساجد در روستا به صورت تخصصی آموزش میبینند.
معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداری و دهیاریهای کشور تصریح کرد: از اهداف اصلی انقلاب اسلامی رفع استضعاف و فقر از سراسر کشور و به ویژه در مناطق کم برخوردار است که این دورههای آموزشی نیز با همین هدف برگزار میشود.
ملانوری ابراز داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی با شعار "از مردم و برای مردم" رسالت افزایش همکاری مردم در پیشرفت قریب به ۳۷ هزار و ۸۰۰ دهیاری و شورای روستا در کشور شکل گرفته و منجر به حرکت جهادی و انقلابی برای رفع این مظلومیت شده است، اما تسهیلات و دستگاههای خدمات رسان به روستاها امکانات خوبی را ارائه داده و ۹۵ درصد روستاهای کشور از نعمت گاز بهرهمند شدند.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب گفت: بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری امام خامنهای باعث افزایش درک برای ادامه خدماترسانی و پیشرفت در مسیر رشد شد و از سال ۶۰ و ۶۱ شاهد برابری جمعیت روستاها و برخی شهرها بودیم که این موضوع باعث تبدیل برخی روستاها به شهر شد.
پس از سخنرانی ملانوری جلسه تا ساعت ۱۴ با سخنرانی کارشناسان و سایر میهمانان ادامه داشت.
بر اساس این گزارش این اقدام به میزبانی حمیدزمانی فرماندار شهرستان ری و امین بابایی بخشدار کهریزک برگزار شد.
انتهای پیام/