ورود ایران به جمع کشورهای تولیدکننده ماشینآلات حفاری
مسعود مهدی زاده در گفتوگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، از تولید ماشینآلات حفاری قابلرقابت با مشابه خارجی ازنظر کیفیت و قیمت توسط واحد فناور شایگان استارک پارس مستقر در پارک علم و فناوری گیلان خبر داد.
وی افزود: ایده اصلی تولید و طراحی ماشینآلات حفاری است در شاخههای مختلف اعم از بحث ژئوتکنیک (خاک و پی)، اکتشاف معدن، حفاری چاههای آب، بهسازی فونداسیون است که در سه سال اخیر در این زمینه تحقیق و توسعه انجام دادیم و در حال حاضر در مرحله تولید هستیم تا پسازآن به سمت تجاریسازی پیش رویم.
مهدی زاده با اشاره به اینکه چند محصول تولیدشده و در معادن و پروژههای ملی مشغول به کار است، گفت: این محصول، تاکنون در کشور طراحی و تولید نشده بود و محصولاتی که پیشازاین تولیدشده بود محصولات دهه ۱۹۸۰ اروپایی بودند که تولید شدند.
وی ادامه داد: ۷ کشور در دنیا ماشینآلات حفاری را به این شکل تولید میکنند که ما توانستیم در چند سال اخیر به سمت توسعه و تحقیق و تولید تعدادی از این ماشینآلات پیش رویم. شرکت خدمات پس از فروش این محصول را بر عهده دارد و تمام مشتریانی که این محصول را سفارش داده و استفاده میکنند رضایت کامل دارند ازلحاظ قیمت نیز نصف قیمت نمونههای مشابه خارجی است.
مهدی زاده با بیان اینکه این دستگاه مشابه داخلی ندارد، اظهار کرد: ازنظر تکنولوژی این دستگاه مشابه نمونه خارجی آن است.
وی افزود: باید از وابستگی به نفت و از خام فروشی آن صرفنظر کرد. با توجه به فراوانی معادن کشور نیاز اولیه اکتشاف و استخراج معادن بحث ماشینآلات حفاری معدنی است.
مهدی زاده با سپاس از حمایتهای پارک علم و فناوری گیلان گفت: در داخل کشور یکسری موانع وجود دارد که باید برطرف شود وقتی چنین محصولی را تولید میکنیم در برابر یک بازار واردات مانع ایجاد کردهایم باید حمایتهای قانونی از تولید داخل انجام شود اگر محصولی در کشور تولید شود، واردات مشابه آن ممنوع است و باید از ظرفیت تولید داخل استفاده شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر موانع رفع شود و به سمت تجاریسازی پیش برویم میتوانیم در فاز اول تا ۳۰ درصد نیاز داخل را رفع کنیم و در صورت افزایش ظرفیت تولید بتوانیم نیاز کلی کشور را رفع کنیم.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/