«فیلمنامه» و «وب سری» به قالبهای جشنواره رشد اضافه شد
** لطیفی: بخش «فیلمنامه» و «وب سری» به قالبهای جشنواره رشد اضافه شد
در این نشست حجتالاسلام لطیفی معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که هم دبیرستان البرز و هم جشنواره رشد نمادهای تاریخی آموزش و پرورش هستند، افزود: با وجود همه فراز و فرودها در آموزش و پرورش، این نهاد همیشه به دنبال پیشرفت و رشد بوده و این روند هم از مدارس شروع شده است. جشنوازه رشد هم با توجه به قدمتش میتواند با هم افزایی با مدارس در این مسیر گام بردارد.
وی با بیان اینکه شعار جشنواره در این دوره «مدرسه هویتساز» است، عنوان کرد: سه نشان ویژه «معلم، ایثار و از خودگذشتگی»، یادبود (شهید علی لندی) و نشان ویژه «مدرسه مبدا پیشرفت» را در جشنواره امسال داریم که البته نشان ایثار را سال گذشته هم داشتیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در این دوره بخش فیلمنامه و وب سری را به قالبهای جشنواره اضافه کردهایم و سعی داریم مسأله دسترس پذیری محتوای جشنواره را نسبت به سالهای قبل بیشتر کنیم.
پروانه افشاریان افزود: شعار این دوره از جشنواره، «مدرسه هویتساز» است. تکرار و تذکر این مسأله در قالب فیلمهایی که مخاطبان آن معلمان و دانشآموزان هستند میتواند نسل دانشپژوه و فرهیختهای تربیت کند و از این بابت به برگزارکنندگان جشنواره تبریک میگویم.
وی اظهارکرد: من از مرکزی میآیم که کار اصلیاش پژوهش است؛ میخواهم توجه متولیان این جشنواره را به بحث نوین «مِتاورس» جلب کنم که از حدود ۲۷سال پیش در دنیای فناوری و پژوهش مطرح شده است. این مفهوم در معنای لغوی به معنای «فراتر از جهان» است و به زندگی بشر فراتر از جهان حقیقی اشاره دارد که شامل فضای مجازی و واقعیت افزوده میشود. امیدوارم این جشنواره امسال و سالهای بعد روی «متاورس» کار کند. ما در پژوهشگاه رویان با تمرکز بر روی دانشآموزان نخبه، فعالیتهایی را در این زمینه آغاز کردهایم.
** مدرسه هویتساز پیونددهنده ۳ عنصر در آموزش و پرورش
دبیر پنجاه و دومین جشنواره بین المللی فیلم رشد نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی شاهچراغ و به ویژه۳ شهید دانشآموز این واقعه گفت: اگرچه جشنواره رشد پنجاه و دوسال سابقه برگزاری دارد و به عنوان پرسابقه ترین رویداد سینمایی کشور شناخته میشود، اما من این موضوع را تنها مزیت آن نمیدانم بلکه پرمخاطببودن این رخداد برای من اهمیت بیشتری دارد.
صادق یزدانی عنوان کرد: همه معلمان و دانشآموزان سراسر کشور مخاطبان فیلمهای این جشنواره هستند که هم در دوران برگزاری و هم بعدها در قالبهای مختلف نمایش و توزیع آثار جشنواره را به تماشا مینشینند. از سوی دیگر نام پرمسمای «رشد» هم به روبه جلو بودن و پیشرفت و تعالی یک روند اشاره دارد. هدف این جشنواره یافتن فیلمها و آثار هنری برای رشد و تعالی مخاطبان است.
وی افزود: شعار جشنواره امسال «مدرسه هویتساز» است که میتواند پیوند دهنده سه عنصر معلم، دانشآموز و والدین باشد. ما در این دوره از جشنواره نیز به روال سالهای گذشته، بخشهای بینالملل، دانشآموزان فیلمساز (مقطع دوره اول و دوم متوسطه) و معلمان فیلمساز را داریم.
دبیر پنجاه و دومین جشنواره بین المللی فیلم رشد اظهار کرد: تا ۱۹ آبان ماه ۳۴۶۰ فیلم به دبیرخانه ارسال شد که از این میان بیش از۲ هزار و ۳۷۲ فیلم از کشورهای مختلف به بخش بین الملل دبیرخانه ارسال شده است.
وی افزود: آقای شفیع آقامحمدیان دبیر هیات مدیره جشنواره است و بهزودی اسامی هنرمندان همکار در این دوره از جشنواره اعلام میشود. شاید فضای باشگاه فیلمسازان دانشآموز کمرنگ بوده و بعد از جشنواره این باشگاه مورد توجه قرار میگیرد. قرار است در طول برگزاری این دوره از جشنواره نشستهایی برگزار شده تا در مورد اهمیت توجه به کدام یک از وجوه هنری و یا آموزشی تولیدات حاضر در جشنواره بحث و گفتگو شود.
در این نشست پوستر پنجاه و دومین جشنواره بینالمللی رشد نیز توسط پروانه افشاریان و مادر یکی از شهدای گرانقدر دبیرستان البرز رونمایی شد.
انتهای پیام/