اقبال اندک فناوریهای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در جلب توجه جهانی
به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، در شرایطی که تعداد زیادی از شرکتهای بزرگ فناوری در سراسر دنیا سرمایهگذاری گستردهای روی فناوریهای واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) کردهاند گزارش منتشر شده در سایت تحلیلی استاتیستا حاکی از آن است که هنوز اکثر کاربران دستگاههای الکترونیکی با این فناوریها ارتباط بقرار نکرده و واقعیت کجازی و واقعیت افزوده هنور در مراحل اولیه پذیرش عمومی قرار دارند.
پس از معرفی فناوری متاورس به عنوان شبکهای گسترده از جهانها و شبیهسازیهای سه بعدی پایدار که به صورت آنی و لحظه به لحظه پردازش میشوند ابزارهای مجهز به واقعیت مجازی و واقعیت افزوده بیش از پیش مورد توجه شرکتهای فعال در حوزه فناوری قرار گرفت. در جهان متاورس از فناوریهای واقعیت افزود و واقعیت مجازی برای ردیابی، نشان دادن حالتهای چهره و مورادی دیگر استفاده میشود.
هم اکنون دستگاههای مختلفی از قبیل لپتاپ، گوشیهای هوشمند، هدست و انواع تبلت به فناوریهای واقعیت افزوده و واقعیت مجازی مجهز هستند و باتوجه به سرویسهای متنوعی که با استفاده از این دو فناوری میتوان ارائه داد شرکت متا میلیاردها دلار در این حوزه سرمایهگذاری کرده است. اما هنوز تعدا کاربران فناوریهای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در سطح جهان بسیار محدود است و بر اساس گزارشهای بینالمللی در سال جاری میلادی کمی بیشتر از ۳۰ میلیون کاربر از فناوری واقعیت مجازی (VR) و تعداد بسیار از کاربران نیز از فناوری واقعیت افزوده (AR) استفاده میکنند. پیشبینی میشود تعداد کاربران واقعیت مجازی تا سال ۲۰۲۷ به بیش از ۱۲۰ میلیون نفر و جمعیت کاربران فناوری واقعیت افزوده نیز به بیش از ۹۰ میلیون نفر برسد.
انتهای پیام/4144
انتهای پیام/