مشارکت ستاد دیه در آزادی زندانیان دانشگاهی
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، حجت الاسلام مهدی فاطمیپور، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، در این مراسم گفت: مساعدت در تسویه دیون دانشگاهیان زندانیِ جرایم غیرعمد که پشتوانه مالی مناسبی ندارند، از مصادیق بارز نوعدوستی و مسئولیتپذیری اجتماعی است.
حجت الاسلام فاطمیپور افزود: برای پیشگیری از بروز آسیبهای روحی که گاهی جبران ناپذیر است و با استفاده از ظرفیت محافل دانشجویی، در تلاش هستیم، ضمن آزادیِ دانشگاهیان غیربزهکار، خانواده آنها را هم از پیامدهای مادی و عاطفی این مشکلات، دور نگه داریم.
مدیرعامل ستاد دیه کشور هم در این مراسم گفت: حادثه ناخواسته و غیر عمد، برای هر کسی ممکن است پیش بیاید، از همین رو گرفتار شدن در پشت میلههای سرد زندان، راننده و مکانیک، پزشک و مخترع، زن و مرد و پیر و جوان نمیشناسد. علی شمس با اشاره به تفاهم نامه همکاری ستاد دیه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: به منظور حمایت عملی از تولید ملی، دانشگاهیانی که در زمینه کارآفرینی و اشتغالزایی، دچار آسیب اقتصادی شده اند، پس از احراز استحقاق، در اولویت رسیدگی و حمایت خواهند بود و در این راستا نمایندگان دو نهاد به منظور بررسی روند اجرایی دقیق تفاهمنامه و توافقات تکمیلی، هر ۶ ماه یکبار تشکیل جلسه مشترک خواهند داشت.
وی ادامه داد: در کمکرسانی برای آزادی زندانیان دانشگاهی، اعم از دانشجو، استاد یا کارکنان، معادل ۲۰ درصد از مبلغ مانده بدهی از سوی متولیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و مابقی از طرف ستاد دیه در قالب جدول فرآیند آزادی زندانیان آبرومند، تامین میشود.
مدیرعامل ستاد دیه کشور گفت: بر اساس تفاهمنامهای که امروز امضاء شد، دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، با هماهنگی نمایندگی ستاد دیه در استانها میتوانند نسبت به تشکیل کمیتهای برای مذاکره با شاکیان و گرفتن رضایت، اقدام کنند. علی شمس افزود: اعتبار تفاهمنامه تنظیم شده، پنج سال است که امیدواریم از حضور ناخواسته دانشگاهیان در زندان، پیشگیری کند.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/